VIDEO Hrvoje Rupčić podijelio fotke s pustolovine u Alpama, smrznut ćete se kad ih vidite

Foto: Facebook

SVE SU nas pritisnule visoke temperature, a dok su se neki odlučili rashladiti na plažama, neki su odlučili potražiti malo hladnije predjele.

Hrvatski glazbenik Hrvoje Rupčić se, zajedno s poznatim alpinistom Stipom Božićem, glumcem Vedranom Mlikotom i još osmero avanturista, otputio u osvajanje Monte Rosa, druge najveće planine u Alpama.

Hrvoje često dijeli fotografije sa svojih putovanja na društvenim mrežama, pa svoje prijatelje i pratitelje na Facebooku nije razočarao ni ovaj put. S njima je podijelio snimku osvajanja vrha, nekoliko fotografija i kratak opis avanture.

Sudeći prema postu, nije im bilo lako.

"Neprospavana noć od visinske bolesti, glavobolja, muka, tablete jedna na drugu, ali nitko se nije predao. Krenuli u 4:30 ujutro po mraku i evo nas svih 11 na vrhu. Kakvo nevjerojatno iskustvo. Volja pobjeđuje sve. I sada još par tisuća metara nizbrdo prije nego sunce počne otapati snijeg oko i ispod nas pa krene bljuzga, pukotine u ledu pod nogama, lavine... Jurimo", napisao je Hrvoje.

Povratak im nije bio ništa lakši, ali ipak je sve dobro prošlo, pa se grupa uspjela sigurno spustiti i proslaviti uspjeh.

"Nažalost nismo bili dovoljno brzi i upravo to nam se i desilo, propadali smo kroz led, pucale su stijene i ledenjaci oko nas... Jako , jako napeto i naporno. Ali sada smo na sigurnom potpuno slomljeni. I svejedno zadovoljni...", dodao je na kraju.  

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.