Video - Drpići se drpaju: Dino se oprostio s Nives uz sočni poljubac

ZVIJEZDE Bundeslige, Nives Celzijus i njezin suprug Dino Drpić, su se vratili u Hrvatsku povodom Dininog odlaska na pripreme Hrvatske nogometne reprezentacije u Rovinj. Bračni par koji je postao popularniji u Njemačkoj nego u Hrvatskoj stigao je jučer u Zagreb kako bi stoper Karlsruhea stigao na okupljanje reprezentacije s kojom je odsjeo u zagrebačkom hotelu Sheraton.


Drpića je ispred hotela dovezla Nives u svom Porsche Cayennu kojoj je Dino za kraj uputio sočan poljubac. Hrvatski reprezentativac je kao i po običaju odbio dati bilo kakvu izjavu medijima, a to isto je napravila i Nives koja je ipak ponosno pozirala ispred fotografa. Kontroverzni supružnici se neće vidjeti pet dana, koliko traju pripreme u Rovinju, a za to vrijeme će, kako doznajemo, svestrana Nives vrijeme provoditi u Zagrebu.


Odlazak na pripreme ću u svakom slučaju zasigurno dobro doći Dini koji će svoje slobodno vrijeme provesti pisajući autobiografsku knjigu. Naime, nakon što je svoju "Golu istinu" objavila Nives, sada će njenim spisateljskim stopama krenuti i bahati nogometaš koji će u svojoj knjizi pričati o događajima koje je doživio tijekom dugogodišnje nogometne karijere u Dinamu, ali i sočne detalje iz privatnog života.

A.M.
Foto: Cropix/Drago Sopta
Video: Tomislav Brđanović

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.