VIDEO 10-godišnjaka zadirkivali zbog tenisica, on održao nevjerojatnu lekciju cijelom svijetu

IAKO ima tek deset godina, Nyeeam Hudson poznati je motivacijski govornik iz New Jerseyja kojeg na Instagramu prati čak 53.000 ljudi. Nedavno je snimio novi video u kojem je poručio roditeljima da ne odgajaju svoju djecu tako da im materijalno bude najvažnije.

"Tata i ja smo bili u jednom lokalnom parku, zabavljali smo se, a onda mi se neki klinac počeo smijati zbog mojih FILA tenisica. Ja sam to ignorirao, no kad sam sjeo u automobil sjetio sam se nekih stvari koje je rekao i odlučio sam snimiti video", ispričao je Nyeeam za 6abc Action News.

Dodao je da ga nisu uvrijedili komentari drugog dječaka, već su ga inspirirali da objasni drugima zašto je važno ne pridavati važnosti materijalnim stvarima.

"Upravo sam bio u parku u kojem me jedan dječak zafrkavao zbog mojih FILA tenisica. Ja nisam materijalist. Nosim te tenisice jer mi se sviđa boja i mislim da su cool. Možda danas nisu toliko popularne, ali meni se sviđaju. Rekao sam mu da nije važno što imam na nogama, nego što imam u glavi. Nije važno što nosim, važnije su informacije i znanje. Za 20 godina nećeš moći nositi te tenisice, ali važno je što imaš u glavi, tvoja mudrost, tvoje znanje, moć da inspiriraš druge. Roditelji, molim vas da ne odgajate svoju djecu kao materijaliste jer kad neće imati Jordanice ili cool odjeću, osjećat će se nevažnima. Osjećat će da trebaju zlato ili Jordanice ili cool, popularne stvari kako bi bili bitni", poručio je u jednominutnom videu objavljenom na Instagramu.

Nyeeam je za 6abc rekao da se nada da će vaj video naučiti djecu da ne slušaju što drugi pričaju o njima, njihovoj odjeći ili bilo čemu drugome.

"Dok god se osjećate ugodno u vlastitoj koži, poštujete sebe i druge, možete imati osmijeh na licu", poručio je dječak. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.