Vanja Halilović kupi tuđe ostatke: U vezi je s bivšim dečkom Nikoline Pišek i Josipe Pavičić

VANJA HALILOVIĆ, trenutačno voditeljica bez ijednog televizijskog angažmana, ponovno je sretna u ljubavi. Naime, bivše zaštitno lice RTL-ova magazina "Exkluziv" navodno je u vezi s novinarom Markom Cigojem koji je široj javnosti poznat po svojim vezama s Josipom Pavičić i Nikolinom Pišek.

Marku su voditeljice s malih ekrana očito fetiš

Novopečeni par u vezi je navodno tridesetak dana, piše časopis Extra. O novom ljubavnom statusu sama Vanja nije se htjela očitovati, čak niti odgovoriti na pitanje poznaje li dotičnog, ali zato je Mark to učinio za njih oboje. "Vanju Halilović sam vidio nekoliko puta. Posljednji je put to bilo u društvu tridesetak osoba. Mogu vam čak i reći gdje je to bilo", rekao je za Extru. Međutim, osim Cigoja, o njihovom "intimnijem prijateljstvu" izlajala se i jedna Vanjina bivša kolegica. "Čula sam da se viđaju, ali ih nikada nisam vidjela zajedno. Možda još uvijek nisu sigurni kakav je njihov odnos pa ne bi htjeli da netko drugi zna za to", rekla je.

Da su mu fetiš voditeljice bilo je jasno kad je nakon prekida s Nikolinom Pišek Mark prohodao s Josipom Pavičić. U to vrijeme njih dvije bile su slične "baš kao jaje jajetu". Budući da su obje voditeljice u vezi s Cigojem rodile dijete, potraje li veza s Vanjom i ona bi mogla postati majka.

S.C.
Foto: Index,  Neja Markičević / Cropix

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.