VIDEO Kojoti nakon 17 godina opet aktivni, za Index su otkrili zašto su se uopće bili raspali

Foto: Index

POPULARNI rock sastav Kojoti nakon 17 godina hibernacije ponovno je u studiju, a održat će i samostalni koncert u zagrebačkoj Tvornici 9. prosinca. Tom prilikom za Index govore o tome što fanovi mogu očekivati od njih u budućnosti te još mnogo toga o bendu.

Što su nam otkrili Davor Viduka i Alen Marin, pogledajte u videu.

"Prije koncerta na Brijačnici pripremali smo se poput nogometne reprezentacije", šale se dečki i dodaju da se nisu ponovno okupili zbog novca, nego jer su prepoznali želju fanova.

"Zasad nam je plan snimati tri po tri pjesme pa kad snimimo 10-12 novih pjesama, izbacit ćemo album. Ali najprije vinil", kažu.

"Nikad nije došlo do raspada Kojota, nego je jednostavno svima u jednom trenutku bilo jasno da je to to. Previše stvari nam se odjednom izdogađalo. Malo smo izgorjeli", opisuju zašto je uopće bilo došlo do raspada Kojota. "Nismo mogli ni vidjeti jedni druge", šale se.

Za fanove 9. prosinca u Tvornici pripremaju sat i pol neumorne svirke, moći će se čuti i njihove nove pjesme, a najavili su i neke goste iznenađenja. "Bit će to jedan spektakl", najavljuju Kojoti.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.