Urnebesni savjeti za seks iz 1894.: "Daj mu malo, daj mu rijetko, daj mu nevoljko"

Foto: Wikipedia

KAD je autorica Ruth Smythers pisala svoj priručnik za novopečene mladenke vjerojatno nije namjeravala biti duhovita, no kako se od 1894., kad su Upute i savjeti za mlade nevjeste objavljeni, odnos prema seksu jako promijenio, većina njenih naputaka danas je i više nego urnebesna. 

U knjizi autorica mlade nevjeste savjetuje kako izbjeći seks, a ako do njega baš mora doći, kako se ponašati da ne bi svoje muževe (koji su prikazani kao seksualni predatori) ohrabrivale da ga traže češće. 

Kao glavno pravilo navodi sljedeće: "Daj mu malo, daj mu rijetko i iznad svega, daj mu nevoljko."

U nastavku vam donosimo nekoliko njenih praktičnih savjeta. 

1. Daj mu rijetko

"Ako im to dopustite, većina muževa će tražiti seks svaki dan. Pametna nevjesta će dopustiti maksimalno dva kratka snošaja tjedno tijekom prvih mjeseci braka. Kako vrijeme odmiče, uložite trud da i to smanjite. Pametna žena će to smanjiti na jednom tjedno do kraja prve godine braka i na jednom mjesečno do kraja pete godine."

2. Kukajte

"Odglumljena bolest, pospanost ili glavobolja su ženin najbolji prijatelj u ovakvim situacijama. Svađe, prigovori i zanovijetanje također mogu biti korisni ako ih započnete otprilike sat vremena prije nego što vaš muž počne sa zavođenjem."

3. Ne dajte da vas vidi golu

"Golotinja, razgovori o seksu, čitanje o seksu, gledanje fotografija koje prikazuju seks su navike koje će muškarac rado upražnjavati ako mu dozvolite. Mudra nevjesta nikad neće dopustiti da muž vidi njeno golo tijelo, niti će dozvoliti da on njoj pokaže svoje golo tijelo." 

4. Ugasite svjetlo

"Ako se ne može izbjeći, seks treba prakticirati u potpunom mraku. Mnogim ženama pomažu debele pamučne spavaćice koje ne skidaju tijekom seksa. Jednom kad je pogasila sva svjetla, žena treba mirno leći u postelju i čekati muža. Ne trebate mu pomagati da dođe do vas jer će on to shvatiti kao ohrabrenje. Pustite ga neka posrće u mraku, uvijek postoji nada da će pasti i ozlijediti se što onda možete iskoristiti kao izgovor da mu uskratite seks."

5. Izbjegavajte poljupce

"Ako je muž pokuša poljubiti u usta, žena treba okrenuti glavu tako da poljubac završi na obrazu. Ako joj podigne spavaćicu i pokuša je poljubiti negdje drugdje, ona treba brže bolje navući spavaćicu natrag, skočiti iz kreveta i reći da mora na toalet. To bi mu trebalo ugasiti želju da je ljubi po zabranjenom području. Pametna žena mu neće dopustiti da joj podigne spavaćicu dalje od struka, a njemu treba dopustiti da samo otkopča donji dio pidžame."

6. Pričajte o kućanskim poslovima

"Ako vam muž počne pričati o seksu, ostanite tiho ili počnite brbljati o kućanskim poslovima. Iznad svega je bitno da nepomično ležite i ni pod kojim uvjetima ne stenjete niti uzdišete tijekom čina."

7. Ne dajte mu mira

"Jako je bitno da mu odmah nakon seksa počnete cendrati oko poslova koji vas čekaju. Muškarcima je veliko zadovoljstvo u miru odmoriti nakon odnosa. Žena mu zato ne smije dopustiti da u miru odmara nakon toga, inače bi mogao ubrzo htjeti još."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.