Upoznajte prijelazne jakne koje idu uz svaki stil

Foto: Press

TRAŽITE nešto što će vas grijati tijekom ovog škakljivog jesenskog vremena? Donosimo vam šest modela Tom Tailor jakne u koje ćete se zaljubiti!

Jesen je prevrtljivo godišnje doba – ujutro je suviše hladno, popodne odjednom toplo da bi s dolaskom večeri opet postalo hladno. Za ovakvo se nestabilno vrijeme treba se znati i odjenuti, odnosno odabrati jaknu u kojoj će nam ujutro biti toplo, a pred kraj dana neće biti vruće.

Prijelazna jakna nije neka novost u modnom svijetu. Mnogi je smatraju najvažnijim komadom jesenskog stylinga u koji se isplati uložiti, pa smo stoga izdvojili šest bezvremenskih dizajna koji će oduševiti i najveće trendsetere. Među njima su i Tom Tailor jakne koje će se lako uklopiti u raznim odjevnim stilovima i kombinacijama.

1. Prsluk za ležernost

Bez obzira jesu li oversized ili strukirani, s visokim ovratnikom ili kapuljačom, prsluci su posljednjih godina postali upečatljiv modni trend na ulicama. Odlično se slažu sa sportskim majicama i hoodicama, ali i u elegantnoj kombinaciji s haljinom ili košuljom i hlačama za sofisticiraniji poslovni look.

Koji god model odabrali ove jeseni znajte da su Tom Tailor jakne proizvedene od održivih materijala ili procesom koji smanjuje štetan utjecaj na okoliš. Da bi što duže osvježavale vaš modni stil važno je pravilno se o njima brinuti. Pod geslom „BE PART“ u Tom Tailoru naglašavaju kako je važno zajedno se boriti za planetu na kojoj živimo te ujedno pozivaju svoje kupce da pripaze na održavanje odjeće uz manje deterdženta i više brige za okoliš.

2. Prošivene jakne za sportski look

Osim jakni od denima, za prijelazno vrijeme idealne su prošivene jakne s ispunom od mješavine materijala koje ujutro pružaju udobnost i toplinu, a popodne štite od laganog povjetarca.

Više od boje i kroja bitnije je da ovi prošiveni komadi efektno izgledaju na svakoj dnevnoj casual odjevnoj kombinaciji. Sportski modeli su ipak malo uži i imaju povišeni ovratnik ili kapuljaču, dok su softshell prošivene jakne izrađene od čak dva materijala – mekanog flisa te svjetlucave i izolacijske tkanine otporne na vodu i vjetar.

3. Parka za sve prilike

Parke su već godinama omiljene muške jakne za prijelazno i zimsko razdoblje. Bilo da vam se dopada model s toplom podstavom i kapuljačom, onaj s velikim prednjim džepovima, tamnije ili klasične maslinasto zelene boje, svaka parka će savršeno pristajati uz traperice i ležerni pulover.

Žene svoju parku, naravno, mogu nositi i uz ženstvenije komade odjeće kao što su suknje i haljine, kao i uz visoke pete.

4. Košulja jakne za dnevne outfite

Karirane predimenzionalne jakne u obliku košulje i ove su jeseni hit kad je u pitanju ulična moda. Osim od vune i pamuka, košulja jakne se izrađuju i od trapera ili samta te su najčešće neutralnih i zagasitijih nijansi kako bi se besprijekorno uklopile u sportsku kombinaciju s trenirkom ili dnevni outfit s haljinom i klasičnim hlačama.

5. Kožne jakne za odvažne

Tražite li ženske jakne koje će vas istaknuti u mnoštvu, a koje su također idealne za ovo škakljivo vrijeme? Onda izaberite kožne jakne za koje mnogi tvrde da su must have komadi koje svatko mora imati u svom ormaru.

Od cool klasičnih kožnih motorističkih jakni s asimetričnim zatvaranjem pa sve do jednostavnijih, strukiranih modela – kožna jakna je bila i ostala jedan od najvećih jesenskih trendova koji upotpunjuje ama baš sve stilove!

6. Kaput za klasiku

Lako se moda mijenja, neki odjevni predmeti se već stoljećima vječno odupiru zubu vremena. Udoban i topli kaput jedan je od takvih "vječnih" komada garderobe koju svaka žena želi imati barem u jednoj boji.

Jer klasičan ženski kaput možete nositi zauvijek i u gotovo svim prilikama, u ležernim i poslovnim, dnevnim i večernjim, pa čak i u minimalističkim i slojevitim kombinacijama.

Pregledajte Tom Tailor jakne dok sjedite u svom naslonjaču – na njihovoj novoj online trgovini vas čekaju atraktivni modeli po itekako pristupačnim cijenama!

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.