Umrla predivna cura koja je nastupom u američkom Supertalentu oduševila svijet

Foto: Press

NASTUP Jane 'Nightbirde' Marczewski u showu America's Got Talent obišao je svijet u lipnju prošle godine. Pjevačica se potom povukla iz showa zbog borbe s rakom, a svega šest mjeseci kasnije stigla je tužna vijest - bitku je izgubila.

Kako pišu strani mediji, 31-godišnja Jane je preminula ovog vikenda, nakon što se rak proširio na njena pluća, kralježnicu i jetru. Iako je čitavo ovo vrijeme bila na liječenju, bolest je bila jača, javlja TMZ.

Marczewski je optimističnom pjesmom It's Okay koju je sama napisala oduševila žiri, a Simon Cowell dao joj je zlatni gumb.

"Bila je tako sjajno inspirativno svjetlo u našim životima. Moramo nastaviti sa životima i učiti iz njenih riječi i stihova. Osjećam se užasno zbog njene smrti, no sretan sam što sam je upoznao i čuo", oprostio se od nje drugi sudac u showu Howie Mandel.

"Volimo te. Počivaj u miru", napisala je Heidi Klum.

"Tužni smo zbog odlaska naše Nightbirde. Naša sućut njenoj obitelji i prijateljima u ovom teškom trenutku. Volimo te", poručio je voditelj showa Terry Crews.

Marczewski je 2017. godine dijagnosticiran rak dojke. Iako je nakon liječenja ušla u remisiju, pojavile su se metastaze. Prije tri godine liječnici su joj davali dva posto šanse da će preživjeti, tvrdeći da ima još šest mjeseci života.

U kolovozu, nakon napuštanja showa, dala je intervju u kojem je rekla da je njena jetra "više rak nego jetra" te da je iza nje "težak, težak mjesec".

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.