"Umjesto da svi uživaju što U2 dolazi u Zagreb, pišu se kretenarije"

TEK ŠTO se danas službeno potvrdilo da će grupa U2 pored Londona, Berlina, Barcelone, New Yorka, Las Vegasa i Pariza, u sklopu svoje svjetske turneje nastupiti i na zagrebačkom Maksimiru, počele su spekulacije u istinitost te informacije. Jedan dnevni list postavio je sumnju u podatak da će se 10. kolovoza koncert održati na spomenutom stadionu jer, doznaju, ni u Dinamu ni u Gradu Zagrebu nitko ništa o tome ne zna.

"Takvi napisi čisti su pokazatelj hrvatskog jala. Ne znam zbog čega bi Milan Bandić prvi saznao da je potvrđen koncert grupe U2 u Zagrebu? Sve smo dogovarali s direktorom Dinama Damirom Vrbanovićem. Bez razgovora s njime, koji ima kalendar svih natjecanja, mi ne bismo saznali da je 10. kolovoza slobodan termin koji možemo predložiti menadžmentu U2. Koncert je danas potvrđen te smo kontaktirali Vrbanovića, informirali smo Grad Zagreb preko gospodina Duška Ljuštine, a on će, pretpostavljam, obavijestiti o svemu i Bandića. Sve ide prema planu", rekao nam je direktor Lupa Promotion Vladimir Ivanković u telefonskom razgovoru.

Uzrujan je zbog "notornih pizdarija koje su već počele pisati". "Umjesto da svi uživaju da U2 dolazi u Hrvatsku, u Zagreb, krenulo se s kretenskim informacijama koje će se zasigurno povlačiti sve do samoga koncerta. Ja sam svjestan da bi nekima bilo drago da se on uopće ne održi", rekao je Ivanković i dodao kako ne misli više komentirati takve "nesuvisle" priče te mediju koji je iznio takvu spekulaciju poručio kako će koncert zasigurno gledati na televiziji jer - kaže - akreditacije neće dobiti.

E.D.
Foto: JLP
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.