Ubila rijetku žirafu i pojela je: "Ne kajem se, ponosna sam"

Foto: Instagram

ŽENA koja je pozirala s mrtvom žirafom koju je sama ubila kaže kako se unatoč svom šoku zbog reakcija na viralne fotografija i dalje bavi lovom te je istaknula da je ponosna na taj svoj hobi.

Tess Thompson Talley iz Kentuckyja u razgovoru za CBS progovorila je o žirafi koju je ubila 2017. u Južnoafričkoj Republici. Fotografije su postale viralne prošle godine, a sad se ponovo raspravlja o njima na društvenim mrežama.

"To je hobi, nešto što volim raditi", rekla je u petak za CBS. "Ponosna sam što lovim", dodala je. "I ponosna sam na tu žirafu."

Talley je otkrila i kako je pojela meso žirafe te napravila dekorativne jastuke i futrolu za pištolj od kože.

"Svi misle da je najlakše povući okidač. A nije", rekla je. "To je najteži dio. No dobijete toliko puno poštovanja prema životinji jer znate kroz što prolazi. Životinje su tu zbog nas. Mi ih lovimo i jedemo."

Dodala je kako ne bi lovila da to ne doprinosi naporima za očuvanje prirode. Kaže kako ubijanje samo zbog ubijanje koje ne pomaže nikome ne bi prakticirala.

Objasnila je i kako je poziranje sa žrtvom dio lovačke tradicije. "Fotografije su tradicija koju su lovci imali puno prije društvenih mreža", rekla je. "Kad su stigle društvene mreže, tu je nastao problem."

Unatoč negativnim reakcijama koje je dobila zbog tih fotografija, uključujući i od ljudi koji su joj htjeli srediti otkaz, rekla je za CBS da "apsolutno" još uvijek lovi.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.