U Zagrebu ponovno održana predstava o Lepoj Breni, gledalo je tisuću ljudi

Foto: Mario Draušnik

U ZAGREBU je sinoć predstava Lepa Brena Project ponovno privukla čak tisuću ljudi. Nakon nepunih mjesec dana predstava se vratila u Hrvatsku. Izvedena je u velikoj dvorani Studentskog centra u Zagrebu, a gledale su je brojne poznate osobe - pročelnica za kulturu Grada Zagreba Emina Višnić, televizijska voditeljica Mia Kovačić, ženski trio The Frajle, saborski zastupnik Nikša Vukas...

Ta je predstava u ožujku srušila sve rekorde posjećenosti. Šest izvedbi u četiri dana u dva grada bilo je rasprodano. "Publika je potvrdila ono što vjerujemo - da pričom o životu jedne dive ispletene sa sudbinama svih nas na ovim prostorima prenosimo jednu lijepu poruku. Iako bolji svjetovi možda nisu mogući, važno je da o njima mislimo, da o njima pjevamo i da svi zajedno radimo na boljem svijetu oko nas", zajednička je izjava glumaca iz predstave. 

Nakon predstave uslijedio je privatni tulum, gdje su zapjevale Nataša Mihajlović, Jelena i Nevena Buča iz Frajli. Druženje glumaca, gostiju i njihovih prijatelja potrajalo je do dugo u noć. 

Nakon večerašnjeg gostovanja u Rijeci kazališna trupa kreće u Dalmaciju. U subotu, 15. travnja, predstava dolazi u Gradsku sportsku dvoranu u Makarskoj, a dan poslije, u nedjelju, 16. travnja, stiže u Split, gdje se u samo tri dana od početka službene prodaje ulaznica rasprodalo više od pola kapaciteta velike dvorane Gripe. Interes za predstavu Lepa Brena Project pokazali su još neki gradovi, no zbog odavno zgusnutog rasporeda termini za daljnja gostovanja objavit će se naknadno.

Podsjetimo, na pozornici se u ulogama Lepe Brene izmjenjuju prvaci beogradskog glumišta: Jasna Đuričić - prošlogodišnja dobitnica nagrade za najbolju europsku glumicu, čiji je zadnji film Quo Vadis, Aida bio nominiran za Oscara, kao i najnagrađivaniji beogradski glumci svoje generacije Aleksandra Janković, Jelena Ilić, Anđela Jovanović, Jovana Belović, Jovana Gavrilović, Tamara Krcunović, Vladimir Aleksić te Ivan Marković.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.