U Splitu za vikend prvi festival urbane glazbe: Enter - glazbena ludnica na Bačvicama

SPLIT već godinama "kuburi" s ponudom kvalitetnog glazbenog sadržaja. Kao pravo ljetno osvježenje stiže zato najava prvog splitskog festivala urbane glazbe i kulture Enter, koji će se u petak i subotu upriličiti na plaži Bačvice.

Glazbeni program odvijat će se na dvije bine. Glavna pozornica nalazit će se u centralnom dijelu uvale, pred kafićem Žbirac, dok će druga biti postavljena na zapadnom betonskom platou, kod pruge.

DJ-i i hip-hop bendovi

Na prvoj će nastupati ponajbolji svjetski house DJ-i Steve Angello, Tom Novy, Kenny Dope, Alex Gaudino, Kurd Maverick i Bert Bevans, a na drugoj, pak, poznati hrvatski hip-hop bendovi - Elemental, Dječaci, ST!llness...

Glazbeni program bit će popraćen dvodnevnim iscrtavanjem grafita te breakdance pozornicom otvorenom za sve koji su voljni pokazati što znaju na najvećem ovogodišnjem open air glazbenom festivalu u Splitu.

Party destinacija

"Sa šankovima u moru i tisućama mladih rasplesanih tijela, Split će barem ta dva dana uvelike nadmašiti sve ostale razvikane party destinacije", nada se organizator festivala, bivši nogometaš Hrvoje Vuković.

Karijeru je završio zbog ozljede zgloba. Nakon što je objesio kopačke o klin, s prijateljima je došao na ideju da organizira jedan ovakav festival. "Ponuda ovakvih stvari u Splitu je jako siromašna, a ako želimo turistički grad, definitivno nam treba nešto ovako. Prodaja ulaznica ide odlično, sigurni smo da će Bačvice biti pune, očekujemo sjajnu atmosferu. Ovako nešto Split još nije doživio", kaže Vuković. 

Ulaznice se prodaju po cijeni od 130 kuna za jedan dan, odnosno, 200 kuna za oba dana.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.