U seriji koja je rušila rekorde Netflixa glumi jedan od najboljih glumaca s Balkana

Foto: Instagram

PRODUCENTI serije Stranger Things objavili su da su u četvrtoj sezoni angažirali osam novih glumaca.

Fanove s Balkana oduševit će vijest da je među njima srpski glumac Nikola Đuričko, koji će glumiti Yurija, sumnjivog ruskog krijumčara koji voli crni humor, novac i maslac od kikirikija.

Još u travnju počelo se šuškati o njegovom velikom uspjehu.

"Ne smijem ništa otkrivati, nikakve detalje, jer sam pod teškim ugovorom, osim da se pohvalim da je radim. Ne smijem majci rođenoj ispričati. Mogu reći da je uloga onako pristojna, srednja je, nije ni najmanja na svijetu, a nije ni ogromna", rekao je tada.

>>Stiže četvrta sezona serije koja je lani rušila rekorde Netflixa, evo što zasad znamo

"Lijepa je i upečatljiva uloga, markantna, odgovara meni i mom senzibilitetu, nekoj mojoj paleti izražajnih mogućnosti", dodao je.

U seriji koja je lani rušila rekorde Netflixa pojavit će se i Jamie Campbell Bower, Eduardo Franco, Joseph Quinn i Robert Englund.

Pandemija koronavirusa usporila je produkciju i ove serije, a nakon zastoja snimanje je ponovno počelo prošlog mjeseca. Zasad nisu poznati detalji o četvrtoj sezoni, no trailer objavljen u veljači otkrio je da je Hopper (David Harbour) preživio finale treće sezone te da je zatvorenik u Sovjetskom Savezu.

Među novim licima u seriji su i Tom Wlaschiha, Sherman Augustus i Mason Dye.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.