U samo nekoliko sati rasprodano svih 1668 butelja vina za Ribafisha

Foto: Facebook

NAKON što je jučer najavio da će prihode od prodaje vina donirati Ribafishu i njegovom projektu RokOtok, Boris Šuljić, vlasnik hotela, vinarije i restorana Boškinac u Novalji na Pagu te vlasnik Kalypsa - prvog kluba koji je otvoren na Zrću, objavio je da je vino već rasprodano.

"278 kartona vina. 1668 boca vina. Sold out", napisao je Šuljić na Facebooku samo nekoliko sati nakon što je akciju započeo te je tako označio kraj i nevjerojatan uspjeh akcije. 

"Ljudi divni ste, nisam uspio sve zbrojiti, bombardiran sam sa predbilježbama, imam još 56 mailova za otvoriti, i po drugim kanalima jos 50ak poruka zato moram objaviti SOLD OUT da ne dovedem nikog u neugodnu poziciju. Hvala svima od ❤ molim vas da ne saljete dalje narudzbe jer Potribice nece biti vise od 1500 boca nikako, a mislim da smo u ovom trenu taj broj premašili. Hvala svima još jednom, ovo je premašilo sva moja očekivanja i kapacitete", napisao je još.

Podsjećamo, Šuljić je na Facebooku najavio da će pomoći Ribafishu prodajom vina Potribica.

"Dragi prijatelji, naši su vinogradi Boškinac ovog svibnja teško stradali usljed bure sa posolicom. Mi naše vinograde svejedno održavamo, bez obzira što oni neće dati gotovo nikakav plod, oni danas bolje izgledaju, i sigurni smo da će iduće godine i još mnogo godina davati lijepi plod. Na nagovor svog prijatelja Rudolf Štefan odlučio sam od svega ubranog grožđa, a toga će biti cca 1 500 kg na površini od 4 ha, napraviti jedno vino i nazvati ga POTRIBICA. U ovom trenutku nitko ne zna kako će to izgledati jer će to biti mješavina od malo Caberneta, Merlota, Chardonaya, Sauvignona, Maraštine i Gegića, ali sam uvjeren da ćemo napuniti 1200 do 1400 boca POTRIBICE. Odlučio sam za to vino istaknuti cijenu od 75 kn i cijeli prihod od prodaje tog vina donirati Domagoj Jakopović Ribafish i njegovoj http://rokotok.hr/ udruzi za promicanje aktivnog i zdravog života djece, koja je nastala iz velike boli i koja čudesnom snagom jednog divnog čovjeka i oca sve pretvara u ljubav, Stoga pozivam sve svoje drage kolege i prijatelje da se uključe u ovu akciju. Vino će biti dostupno već za Božić ove godine, minimalna količina je 6 boca, a maksimalna 60 boca", najavio je akciju za čiji je uspjeh bilo potrebno tek nekoliko sati.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.