Nestala glumica prije pada u jezero snimila fotku koju policija sad koristi u istrazi

Foto: Instagram

ISTRAŽITELJI koriste posljednju fotografiju koju je glumica Naya Rivera snimila na jezeru prije nego što je nestala kako bi pokušali ustanoviti na koje mjesto bi se trebali usredotočiti tijekom potrage.

"Postoji fotografija koju je Naya poslala članovima obitelji, koja prikazuje dječaka kako sjedi na brodu u blizini jedne uvale", rekao je za US Weekly Robert Inglis iz Ventura County Sheriff’s Officea. "Uspjeli smo locirati tu uvalu", kazao je.

Vremenska oznaka koju sadrži fotografija otkrila je da je snimljena 90 minuta do dva sata prije nego što je dječak pronađen sam na brodu. Sada su ta lokacija i lokacija na kojoj je pronađen brod glavna polazišta u potrazi za glumicom.

"Na te dvije lokacije poslali smo ronioce i intenzivno pretražujemo ta područja", objasnio je Inglis.

Policija je nedavno objavila da nisu isključili mogućnost ni da je glumica "onesposobljena prije pada u jezero", odnosno da je na brodu udarila glavom o nešto pa zatim pala u jezero.

Glumica je nestala u prošlu srijedu na područja jezera Piru, gdje je s četverogodišnjim sinom unajmila brod i otišla na plivanje.

Na snimci s nadzornih kamera vidi se kako je na obalu jezera došla svojim Mercedesom, a potom je sa sinom odšetala unajmiti brod kojim su se odvezli.

Nekoliko sati kasnije posada drugog broda pronašla je njenog sina kako spava sam u brodu te je obavijestila policiju. Pokrenuta je potraga za glumicom, a pretpostavlja se da se utopila u jezeru jer je u čamcu ostao njen prsluk za spašavanje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.