U podrumu kuće stare 200 godina pronašli jezivu prostoriju, prizor ih je šokirao

Screenshot: TikTok

TIKTOKERICA Mystee, koja objavljuje pod nadimkom @mysteeipong, objavila je niz videa u kojima je pokazala neobično otkriće na koje su ona i njezin suprug Ken naišli u podrumu svoje kuće. 

Mystee je objasnila kako su primijetili curenje vode iz nepoznatog dijela podruma u njihovoj kući u New Yorku staroj 200 godina. U nizu viralnih videa objasnila je kako su u podrumu otkrili zazidan prolaz koji vodi do prostorije, no tada nisu imali odgovarajući alat. 

@mysteeipong #historichome #creepybasement ♬ Suspense, horror, piano and music box - takaya

"Srećom, to su blokovi od opeke, pa su ih iskopali, ali još uvijek nismo uspjeli proći kroz drugi dio", rekla je pa otkrila da je soba ispunjena kamenjem. 

@mysteeipong Part 2 - Finding a Room in our Creepy Basement in our 100 Year Old House #historichome #creepybasement ♬ Gothic Horror Dark Creepy Music Box(1316996) - kurata

Mystee je odlučila istražiti povijest svoje kuće što ju je navelo na pomisao da je tajna prostorija možda povezana tunelom.  

@mysteeipong

🚨 Read Caption 🚨 1. We’re not dead 2. We haven’t gotten this open, but we will this weekend when we get more tools 3. This will not be 400 parts, i dont want my basement to flood 4. This is not saying our house is a part of the underground railroud - this is saying that suggestions people made **might** be true 5. Lastly, this is a repost - I removed our district from it for those concerned

♬ original sound - mysteeipong

"Nisam znala da moja kuća ima veze s podzemnom željeznicom. Proučili smo Clarkson i doista, osam minuta dalje postoji stanica", rekla je, a pratitelji su u komentarima počeli pisati kako ne mogu dočekati da se misterij tajne prostorije razriješi. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.