Pet Osječana nam ispričalo nevjerojatne događaje iz života. U jedan nismo povjerovali

Video: Index

JE LI vam se u životu nekad dogodilo nešto tako ludo da vaši prijatelji i poznanici i dan danas misle da lažete kad to prepričavate? Prošetali smo Osijekom i zamolili prolaznike da nam ispričaju neki životni događaj koji je toliko lud da će nam biti teško povjerovati u njega. I - nisu razočarali.

"Propali smo kroz krov auta"

@index.hr

Da nam je bilo vidjeti reakciju vlasnika auta 😅

♬ original sound - Index.hr

"Kum i ja smo bili nestašni kad smo se napili i išli smo se slikati na jedan automobil. Propao nam je krov i upali smo unutra. Nažalost na tuđi pa smo morali snositi i posljedice. Završilo je tako da to više nećemo raditi", ispričao nam je jedan Osječanin kroz smijeh i dodao da su posljedice bile "poprilično teške za novčanik".

"Kad odjednom, prolazi murja"

@index.hr

Taj kruh s kikiriki maslacem će pamtiti zauvijek 😃

♬ original sound - Index.hr

"Bili smo klinci, posudili smo od prijateljevog starog skuter. Vozili smo se i sve ok, prošlo je to, dođemo kod mene pred kuću i kao stat ćemo još malo pojesti nešto. Ja izvadim kruh, kikiriki maslac, kad odjednom prolazi murja... Mi trk u kuću, ja prebirem po ključevima jer sam ostavio zaključana vrata i samo čujemo - gospodo, hajde dođite malo, popričajte s nama. A ovaj ima kacigu još na glavi", prisjetio se jedan dečko i dodao da se nada da mu se prijatelj neće naljutiti što to priča.

"Priveli ga, morali zvati starog, on problijedio kao plahta. Nije imao položeno, naravno", dodao je.

"Ukrao sam torbu s lovom i kupio kuću i stan"

@index.hr

Jel mu vjerujete? 🤔😆

♬ original sound - Index.hr

"Kad sam imao 20 godina, ovi su moji bili lovci i išli smo u lov na jelene, u šumu. Imali su tamo neku lijepu vikendicu. Došli smo tamo, pojeli, popili i ja u kutu vidim neka torba. Kad su izašli, mene zanimalo što je u toj torbi, a ono para, majko mila, para... Nemoguće para. I sad ja kontam, da uzmem tu torbu ili ne... Ako me uhvate, ubit će me. Ja ne znam čija je to torba bila. Lova je lova, mislim se, s tim mogu kupiti kuću i stan i otići na more... Ma ukrast ću ja nju", ispričao nam je jedan gospodin priču u koju nam je, priznajemo, zaista teško povjerovati.

"I stvarno ja tu torbu na drugu stranu, kontra njih, i pobjegao ja, sakrio je. Prošlo par dana, oni mene pitaju jesam li vidio kakvu torbu. Pitaju me gdje sam otišao, rekoh nije mi bilo dobro pa sam otišao na hitnu. Oni su to prihvatili kao da je to tako. Onda sam si lijepo kupio jedan veliki stan, kuću, a drugo sam dao na provode, putovanja i tako to. Ni dan danas ne znaju, a ja imam i kuću i stan od te love", dodao je i ostavio nas u čudu. Ali, dobro nas je nasmijao.

"Pješke sam krenuo kući iz Đakova"

"Kuhar sam po zanimanju, prčkao sam po mobitelu dok sam kuhao čobanac i on je upao u čobanac. Čobanac je bio pun mog mobitela, bio sam bez njega tjedan dana", ispričao nam je jedan osječki kuhar.

@index.hr

Mmm... njam 🤣

♬ original sound - Index.hr

"Bio je to doček Nove godine u Đakovu. Ako možete povjerovati da sam se ja toliko bio napio, da sam krenuo iz Đakova pješke. Ja živim u selu pokraj Đakova. Mislim da sam svaki kanal posjetio dok nisam došao kući, znači to je bilo negdje 5 kilometara i otprilike cijela boca votke", ispričao nam je jedan dečko za kraj.

@index.hr

Ajoj 😅

♬ original sound - Index.hr

"Dva sata mi je trebalo, moji su me pitali znam li da ima put sa strane, zašto sam išao po kanalima. Rekao sam da sam izbjegavao aute", nasmijao nas je.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.