U Istri se nalaze neke od najljepših vila u Hrvatskoj, evo za koliko se prodaju

ISTRA je izrazito atraktivna i popularna destinacija za odmor, a jednako atraktivna je i ponuda nekretnina u tom prekrasnom dijelu Hrvatske. 

U ponudi Index Oglasa nalazi se 35 tisuća kuća, a samo u Istarskoj županiji prodaje ih se gotovo šest i pol tisuća. Cijene variraju od tek par desetaka tisuća eura za nekretnine koje zahtijevaju ozbiljnu renovaciju pa sve do preko milijun eura za luksuzne vile od kojih zastaje dah. U ovom članku smo se fokusirali upravo na njih. 

Ovo su najljepše luksuzne vile u Istri koje možete pronaći na Index Oglasima:

Moderna vila u okolici Labina



Ova ekskluzivna vila smjestila se u okolici grada Labina, na mirnoj je lokaciji i okružena je prekrasnom netaknutom prirodom. Velika je 230 metara kvadratnih, a između ostalog ima i saunu, jacuzzi te dječju igraonicu. Jedinstvena je i posebna te je jedan od najljepših primjera spoja suvremene i tradicionalne arhitekture. Prodaje se za 690 tisuća eura. 
 
Luksuzna vila u Poreču



Ova iznimna luksuzna vila nalazi se na predivnoj lokaciji udaljenoj od mora i centra grada Poreča 600 metara. Površina vile prostire se na 335 kvadrata stambenog prostora vrhunske udobnosti, luksuza i iznimno pametnog projektiranja. Izgrađena je na dvije etaže i sastoji se od prizemlja i kata, kvalitetno je opremljena i izgleda zaista impresivno. Prodaje se za 1.200.000 eura.


Vila u Poreču s pogledom na more



''Luksuzna i prostrana vila s prekrasnim otvorenim pogledom na prirodu i more.'' - tako je oglašivač opisao ovu vilu u Poreču koja se sastoji od velikog ulaznog prostora, 6 spavaćih soba i 5 kupatila, kuhinje, blagovaone, dnevnog boravka i garaže. Okućnica je velika 7.100 četvornih metara, a u intimnom vrtu se nalaze bazen i roštilj. Cijena iznosi 1.250.000 eura.

Prekrasna vila na mirnoj poziciji



Ova vila se nalazi u naselju Bale, na mirnoj poziciji i okružena s tri hektara čiste prirodne ljepote. Nekretnina se prostire oko 144 m2, a sastoji se od dvije etaže. Objekt je s njegovom ljepotom i dizajnom savršen za vlasnike koji vole uživati u miru i tišini na luksuzan način. Vaš može biti za milijun i pol eura.

Veličanstvena vila na istočnoj obali 



Ova vila je vrlo zanimljiva kako zbog svoje lokacije, tako i zbog veličine. Smještena je na okućnici od 1.819 metara kvadratnih, a sastoji se od dva velika stana koji mogu funkcionirati kao jedna cjelina ili kao dvije zasebne stambene jedinice. Kuća je u cijelosti klimatizirana, okućnica je ograđena i popločena te dolazi s uređenim vrtom i zasađenim maslinama. Prostor oko bazena kao i ostatak okućnice je osvijetljen, a s terasa se pruža nesmetan pogled na zaljev. Cijena iznosi 2 milijuna eura.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.