U Big Brother ušao novi stanar: Prince George proslavio se skidanjem na televiziji

Screenshot: YouTube

GLEDATELJI koji su sinoć gledali live prijenos Big Brothera na RTL-u u kući su mogli zamijetiti novog stanara, koji je s ostalima gledao snimke prijavljenih i odlučivao tko će im se još pridružiti u kući.

Riječ je o 66-godišnjem plesaču iz Omiša Juri Kelavi, koji je time postao najstariji stanar Big Brother kuće. Kelavu su gledatelji već upoznali u prošle dvije sezone Supertalenta kao "Princea Georgea". Unatoč njegovoj upornosti, oba puta žiri ga nije pustio dalje.

Po zanimanju je strojarski tehničar, a u slobodno vrijeme bavi se plesom, glumom, pisanjem, šahom, kiparstvom te izrađuje razne figurice od drveta i kamena. Simpatični Dalmatinac smatra da je bolji od drugih jer drugačije gleda na život.

"Život za mene nije natjecanje već samba", rekao je.

U Big Brother kući volio bi imati aparat za brijanje, pastu za zube i četkicu te srce puno života. Jure bi volio živjeti u Big Brother kući s ljudima koji imaju veliko srce te su puni ljubavi i razumijevanja.  

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz Big Brother instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tagove: Big Brother.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.