Tyson Fury posvađao se sa ženom zbog djece: "Živiš kao žena nogometaša"

Foto: Instagram

REVANŠ borba za naslov svjetskog prvaka teške kategorije između Tysona Furyja i Deontaya Wildera održat će se u noći sa subote na nedjelju. Netom prije borbe objavljena je dokumentarna serija Tyson Fury: The Gypsy King u kojem se otkrivaju detalji o privatnom životu 31-godišnjeg boksača.

On i njegova godinu dana mlađa supruga Paris upoznali su se kao tinejdžeri, a imaju petero djece. Tri sina koji se zovu Prince i kćeri Venezuelu i Valenciju. U dokumentarcu se može vidjeti svađa Tysona i Paris oko načina na koji će odgajati i školovati svoju djecu.

Dok se Paris zalaže za tradicionalni romski odgoj i prekid školovanja s 11 godina, Tyson smatra da bi im time ubili snove. Naime, njih su oboje napustili školu s 11 godina pa danas nemaju nikakvo obrazovanje. Dok Paris isto želi za svoju djecu, Tyson smatra da bi to bilo licemjerno.

"Ti misliš da živiš životom putnika? Ja ne mislim. Ja mislim da živiš poput žene nogometaša", govori on supruzi na snimkama.

Par koji danas živi u Morecambeu u Lancashireu upoznao se na vjenčanju kad su imali 15 godina, a prohodali su kad je ona napunila 16. Tyson, kojem je otac dao ime po boksaču Mikeu Tysonu, nakon prekida školovanja počeo je pomagati ocu u poslovima asfaltiranja, dok je Paris završila tečaj za kozmetičarku.

"Dečki će se oženiti, a djevojke udati kako bi stvorili svoju obitelj. Dok to ne naprave, neće napustiti dom, a ja ni ne želim da ga napuste", pojasnio je on.

"Tysonova je ideja da djeca imaju najbolje od oba svijeta, odgoj putnika i obrazovanje ne-putnika", dodala je Paris, na što je on odgovorio da "mrzi uništavače snova" te da jednostavno želi samo ono "što djeca žele".

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.