Tvorac Walking Deada otkrio nove detalje o filmu

Foto: Press

VEĆ neko vrijemo nismo čuli ništa o filmu Walking Dead, a tvorac stripa, Robert Kirkman, otkrio je detalje o tijeku snimanja.

"Ne mogu vam ništa reći o konkretnom datumu jer ne znam. Definitivno će se pojaviti prije 2032. Volio bih da postoji više novih informacija jer dosta se toga odvija iza scene. Siguran sam da će se pojaviti još neke vijesti o kojima još ne smijem pričati. Bit ću dobar dečko i ništa neću otkrivati, ali reći ću da se događaju zanimljive stvari i da me frustrira to da vam ništa ne mogu otkriti", rekao je Kirkman tijekom Comic-Cona.

Dodao je i da će film o Ricku Grimesu biti kvalitetan i da Andrew Lincoln koji glumi Grimesa, radi odličan posao: "Ne mogu dočekati da snimanje počne. Znate da svi naporno radimo da ovo napravimo što je bolje moguće. Sve što mogu reći je da nitko ne želi loš film o Ricku Grimesu, zar ne? Svi rade na tome da se čekanje isplati i da put Ricka Grimesa bude ono što svi žele pa nećemo brzati već se potruditi da sve bude savršeno".

Podsjetimo, priče o filmu prvi su se put pojavile 2016., a dvije godine kasnije potvrđeno je da je rad na filmovima započeo te da se radi o tri filma u kojima će se Lincoln vratiti u ulozi Ricka Grimesa.

Poznato je i da se ne radi o TV filmovima, već filmovima koji će imati kino distribuciju. No s obzirom na nove okolnosti vezane za pandemiju, produkcija je pauzirana, a i to bi se moglo odraziti na tip distribucije.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.