Turbofolk pjevači gube bogatstvo zbog korone: Ovaj pjevač izgubit će 250 tisuća eura

Foto: Instagram

TURBOFOLK pjevači posljednjih su godina toliko popularni da su pojedini za vikend znali zaraditi po 20 tisuća eura. 

Nakon što je Balkan i ostatak Europe potpuno blokirala pandemija koronavirusa, klubovi su se zatvorili, a turbofolk zvijezde ostale su bez posla. Estradni menadžer Goran Lečić kazao je kako su zabrinuti budući da će klubovi u dijaspori, gdje su folkeri zarađivali najviše love, ostati zatvoreni do daljnjeg.

"Nastupi u inozemstvu i dalje su pod znakom pitanja jer još nije donijeta uredba koja bi to regulirala. Kada je riječ o većim okupljanjima, izvjesno je da će Austrija biti blokirana sve do 1. kolovoza, a sudeći po nekim najavama, Njemačka neće biti otvorena do kraja godine", rekao je Lečić za srpski Alo.

Nadaju se da će klubovi u Srbiji, Crnoj Gori i BiH ipak biti otvoreni, a menadžer je otkrio i koliko su pjevači izgubili zbog korone.

Kako se navodi, folker Radiša Trajković Đani za četiri mjeseca gubi gotovo 250.000 eura, Dara Bubamara je na gubitku 128.000 eura, dok će Rada Manojlović u istom vremenskom periodu izgubiti 160.000 eura. Reper Vuk Mob za četiri mjeseca gubi, kako se navodi, 112.000 eura.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.