Trumpova bivša žena dobila milijunsku ponudu od TV kuće: "Bijela kuća će je držati na oku"

Screenshot: YouTube

IVANA TRUMP mogla bi sudjelovati u novoj sezoni showa "Celebrity Big Brother" koju priprema Channel 5. Navodno joj televizijska kuća nudi dva milijuna funti da bude u showu, piše DailyMail.

Ivani ovo ne bi bio prvi put da sudjeluje u BB-u nakon što je bila jedna od stanarki 2010. godine kada je završila na sedmom mjestu. Izvor blizak Donaldovoj bivšoj ženi za Daily Star je izjavio da postoje velike šanse da će Ivana otkriti intimne ili sramotne informacije o Donaldu jer ga "poznaje najbolje od svih".

"Malo je vjerojatno da će se Ivana suzdržati od komentara kad je sustanari budu pitali o bivšem mužu s obzirom na to da su rastavljeni", rekao je. Izvor je dodao da se ovo neće svidjeti Trumpu i insinuirao da bi moglo uzrokovati puno problema s njegovom sadašnjom suprugom.

"Prvi put u povijesti, Bijela kuća morat će show Celebrity Big Brother držati na oku. Što god Ivana kaže na televiziji, moglo bi uzrokovati ozbiljne probleme njegovom braku", rekao je.

Ivana i Donald bili su u braku od 1977. do 1992. godine, a rastali su se zbog njegove nevjere i afere s glumicom Marlom Maples. Zajedno imaju troje djece – Donalda Mlađeg, Ivanku i Erica.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.