Trumpov sin prodaje majice s natpisom "Oružje ne ubija ljude, Alec Baldwin ih ubija"

Foto: Brian Cahn/Guliver Image

SAMO nekoliko dana od tragedije na snimanju filma Rust, u kojoj je glumac Alec Baldwin usmrtio snimateljicu Halynu Hutchins, najstariji sin Donalda Trumpa, Donald Trump Jr., iskoristio je priliku da se naruga glumcu i istovremeno zaradi na nesretnom događaju. 

Sin bivšeg američkog predsjednika podijelio je nekoliko fotografija i priča na Instagramu od tragičnog incidenta, a jedna od najnovijih priča prikazuje majicu s natpisom: "Oružje ne ubija ljude, Alec Baldwin ubija ljude". Uz fotografiju je stavljena i poveznica na internetsku stranicu mlađeg Trumpa, gdje se majica prodaje za 27.99 dolara (oko 180 kuna). 

Trump Jr. je također na jedan Story stavio i fotošopiranu fotografiju glumca kako nosi majicu s navedenim natpisom.  

Donald Trump Jr. je u nedjelju na Instagramu podijelio mem: "Hajdemo svi gledati kako Alec Baldwin okrivljuje pištolj", a objava je bila naslovljena: "Samo je pitanje vremena." Također, prije toga je podijelio je još jedan mem s fotografijom Aleca Baldwina: "Onaj pogled kada protivnik oružja ubije više ljudi pištoljem nego što je vaša opsežna zbirka vatrenog oružja ikada učinila..."

Bivši predsjednik Trump i Alec Baldwin su u dugotrajnoj svađi, a glumac je utjelovio kontroverznog političara u emisiji Saturday Night Live. Nastupi su očito toliko iznervirali Trumpa da je na Twitteru svojedobno pozivao na istragu TV mreža koje kritiziraju republikance.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.