Trump se oglasio prvi put nakon napuštanja dužnosti pa su ga odmah ismijali

Screenshot: YouTube

DONALD TRUMP prvi put se izravno obratio otkako je napustio dužnost predsjednika te je izrazio ponos što se bio pojavio u filmu Sam u kući 2.

Bivši predsjednik Sjedinjenih Država pohvalio se i nastupima u Zoolanderu, emisiji Wall Street: Money Never Sleeps i seriji The Fresh Prince of Bel Air, u pismu koje je u četvrtak poslao holivudskom sindikatu showbizza SAG-AFTRE kako bi dao ostavku na članstvo u toj organizaciji.

Naime, najviši šefovi SAG-AFTRE-a ranije su razgovarali o protjerivanju Trumpa nakon nemira na Kapitolu 6. siječnja, a za koje Trumpa optužuju da ih je poticao. 

Sljedećih se dana trebao suočiti s disciplinskim saslušanjem sindikata, no Trump je u svom stilu odlučio napustiti sindikat.

"Danas vam pišem u vezi s takozvanim saslušanjem Disciplinskog odbora s ciljem opoziva mog članstva u sindikatu. Koga briga! Iako nisam upoznat s vašim radom, vrlo sam ponosan na svoj rad na filmovima poput Sam u kući 2, Wall Street: Money Never Sleeps, The Fresh Prince of Bel Air, Saturday Night Live, i naravno, jednoj od najuspješnijih emisija u povijesti televizije, The Apprentice (Pripravnik)", napisao je Donald te se obrušio na sindikat.

"Što me dovodi do vašeg očitog pokušaja besplatne medijske pažnje kako biste odvratili pozornost od vašeg sumornog rada kao sindikata. Vaša je organizacija učinila malo za svoje članove, a ništa za mene - osim ubiranja članarina i promicanja opasnih neameričkih politika i ideja - što dokazuju vaše masovne stope nezaposlenosti i tužbe proslavljenih glumaca, koji su čak snimili i video s pitanjem: Zašto se sindikat ne bori za mene?", napisao je Trump.

Govorio je o videu koji su prošle godine podijelile zvijezde, uključujući Whoopi Goldberg i Marka Hamilla, koji su napadali sindikat zbog smanjenja zdravstvenih pogodnosti članova.

Formalno istupivši iz unije kojoj se pridružio 1989., Trump je nastavio. "Ne želim više biti povezan s vašim savezom. Kao takvo, ovo pismo vas obavještava o mom trenutnom istupanju iz SAG-AFTRE-a", zaključio je Trump. 

Trumpovo pismo je podijelio Fox News.

Holivudski sindikat showbizza odgovorio je Trumpu sa samo dvije riječi.

"Hvala vam", odgovorili su na djetinjasto pismo Trumpa, prenosi njemačka novinska agencija dpa.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.