Trans žena koja je razbjesnila internet snimkom u ženskim tajicama sada je manekenka

Foto: Profimedia

TRANS influencerica Dylan Mulvaney prošetala je na modnoj pisti tijekom Tjedna mode u New Yorku na reviji The Blonds proljeće-ljeto 2024. 26-godišnja transrodna zvijezda društvenih mreža nosila je kreacije slavnih dizajnera Davida i Phillipea Blonda. 

Dan ranije Mulvaney je izrazila želju da glumi u reklami za pivo na Super Bowlu. "To bi možda bilo epski... Da za otprilike 10 godina moram raditi reklamu za pivo za Super Bowl", rekla je u intervjuu za The Cut. Nedavno je razorno prekinuto njezino partnerstvo s Bud Lightom.

Razbjesnila internet snimkom u ženskim tajicama

Otkrivajući da su posljedice sage s Bud Lightom bile "buđenje" za nju, influencerica je rekla da sada shvaća da je bila naivna u pogledu stvarnosti trans žena u očima javnosti. Kaže da je sad realnija osoba nego prije.

Podsjetimo, Mulvaney je razbjesnila internet snimkom plesa u ženskim Nike tajicama, kao i time što je postala predstavnica piva Bud Light. Suočila se s brojnim transfobičnim reakcijama, uključujući muškarce koji kupuju limenke piva isključivo kako bi ih uništili na 'muški' način.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.