Tko s kim: Na dodjeli Zlatnih globusa zvijezde zablistale uz bolje polovice

DODJELA Zlatnih globusa jedan je od najprestižnijih događaja u godini, a u skladu s tim, na njemu se pojavljuju i zvijezde koji su taj status zaista i zaslužile. Crveni tepih prepun je ljepotica s A-liste, ali i šarmantnih muškaraca koji vole pokazati svoje bolje polovice. Iako se na ovogodišnjoj, 67. dodjeli Zlatnih globusa, nije pojavio najpoznatiji i po mnogima najljepši zvjezdani par - Angelina Jolie i Brad Pitt, njihovo mjesto upotpunili su mnogi zaljubljeni golupčići dok su poneke usamljene zvijezde crvenim tepihom koračale same.

> Zlatni globus 2010: A pobjednik je... "Avatar"!

Tako je glumac George Clooney prošetao pod rukom s Elisabettom Canalis, svojom najnovijom djevojkom s kojom ga posljednjih mjeseci možemo vidjeti na svakom većem događaju. Zvijezda serije Dosje-X, David Duchovney, riješio je sve nesuglasice sa suprugom Teom Leoni koju ju čvrsto uhvatio oko struka i tako pozirao brojnim fotografima.

Dubokim dekolteom Mariah Carey zasjenila je svojeg supruga Nicka Cannona

Sličnu pozu zauzeo je i bivši boksač Mike Tyson koji kao da je svima želio dati do znanja da je lijepa Lakiha Spicer samo njegovo vlasništvo. Nešto službeniji bili su pjevačica Fergie i njezin suprug - glumac Josh Duhamel, koji su nedavno, nakon samo godinu dana braka, odlučili obnoviti bračne zavjete. Dubokim dekolteom, bez kojeg se ne može pojaviti na nijednom crvenom tepihu, Mariah Carey zasjenila je svojeg supruga Nicka Cannona koji je izgledao poput pomoćnika koji joj služi samo kako bi joj pridržao kišobran iznad glave.

Jednako službeni bio je glumački par - David Arquette i Courteney Cox dok se pjevač Seal, osim držanja kišobrana, nekoliko puta udostojio zagrliti svoju suprugu Heidi Klum. Elegantni Woody Harrelson na dodjelu Zlatnih globusa doveo je suprugu Lauru Loui s kojom je bio zaručen punih 18 godina. Ipak, čini se kako njihova ljubav i nakon toliko godina dalje tinja s obzirom na njihova ozarena i nasmijana lica.

Mickey Rourke sa sobom je poveo mlađahnu plavušu


Vječno slobodan Mickey Rourke, osim plastičnim licem zbog kojeg izgleda sve manje prepoznatljivo, pažnju je privukao i zanosnom plavušom koju je, poznavajući njega, vjerojatno pokupio u nekom baru nekoliko sati ili dana prije svečane dodjele. Mlađahni Spiderman, Tobey Maguire, na crvenom tepihu zablistao je sa suprugom Jennifer Meyer koja svoju snažniju polovicu nije ispuštala iz ruku.



Jedan od parova koje nemamo prilike često viđati u javnosti zasigurno su Calista Flockhart i Harrison Ford. Iako je razlika u godinama između supružnika poprilično velika, Calista i Harrison izgledaju zaljubljenije nego ikad, baš kao i Robert Downey Jr. koji je svoju suprugu Susan Downey držao poput kapi vode na dlanu.

I dok su neki razmjenjivali nježnosti ili tek "reda-radi" doveli svoje polovice, zvijezde poput Leone Lewis, Drew Barrymore, Cameron Diaz, Penelope Cruz i Julie Roberts na dodjeli Zlatnih globusa pojavile su se same. Na crvenom tepihu sama je pozirala i glumica Kate Hudson koje je nedavno prekinula vezu s Alexom Rodriguezom, zatim Bradley Cooper kojeg su mediji protekle godine "spajali" s mnogim glumicama poput Jennifer Aniston ili Renee Zellweger.

Također, veliku pažnji izazvali su Jennifer Aniston i Gerard Butler koji su se na dodjelu prestižnih nagrada pojavili odvojeno, ali ostatak večeri proveli u zagrljaju što je potaknulo glasine o novoj romansi među zvijezdama.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.