Tko je tu kreten? Zbog onog što je radio putnik iza nje želi da se uključi i FBI

Screenshot: Twitter

VIDEO koji je putnica American Airlinesa Wendy Williams objavila na svom Twitter profilu posvađao je korisnike interneta. Williams je krajem siječnja snimila incident za vrijeme leta na relaciji New Orleans - Charlotte u kojem je vidljivo kako joj isfrustrirani putnik, koji je sjedio iza nje, udara šakom o sjedalo.

Cijela drama nastala je nakon što je Williams nagnula svoje sjedalo prema natrag, što je očito iznerviralo putnika čije sjedalo nije imalo tu mogućnost jer je bilo uza zid.

"Bio je ljut što sam nagnula sjedalo i onda ga je udario šakom oko devet puta - i to jako. Tada sam ga počela snimati, a on i dalje nije odustajao od takvog ponašanja", napisala je Williams i dodala kako ju je stjuardesa opomenula i ponudila ljutitom putniku rum.

"Rekla je da je putniku tijesno i da moram obrisati video jer snimanje u zrakoplovu nije dozvoljeno. Pitala sam je kako se zove, a ona me opomenula za uznemiravanje", otkrila je.

Putnica je također rekla kako je tjedan dana nakon incidenta trpjela snažne glavobolje te da je trebala ići u posjet liječniku pa čak i na rendgen glave.

Objasnila je i što je prethodilo incidentu. Putnik ju je zamolio da ne naginje svoje sjedalo jer je večerao, a ona ga je poslušala. Kada je primijetila da je gotov s jelom, nagnula je sjedalo ponovno natrag na što je on počeo lupati šakom.

Williams je napisala da se American Airlines ispričao zbog situacije, ali da nije preuzeo odgovornost za ponašanje stjuardese.

"Sigurnost i udobnost putnika i osoblja nam je na prvom mjestu. Naš tim istražuje slučaj", rekli su iz kompanije za TMZ.

Williams je zaprijetila tužbom i rekla da će se zbog svega obratiti FBI-u, kako bi čovjek koji ju je "zamijenio za vreću za udaranje" bio pravedno kažnjen. Smatra kako se radi o fizičkom napadu.

Čitava situacija posvađala je internet. Dok neki ljudi zauzimaju njegovu stranu, drugi smatraju da svatko ima pravo nagnuti sjedalo ako za to ima mogućnost.

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.