Suze na tribinama: Zašto se rasplakala djevojka saudijskog izbornika? Razlog je bolan

Screenshot: Instagram

HERVE RENARD trener je Saudijske Arabije koji je privukao pažnju javnosti na Svjetskom prvenstvu u Kataru, a pozornost na tribinama plijenila je i njegova djevojka.

Izbornik Saudijske Arabije slavio je povijesnu pobjedu nad moćnom Argentinom, uz podršku partnerice Viviane Dieye, inače udovice proslavljenog senegalskog izbornika i bivšeg francuskog nogometaša Brune Metsua.

Suze na tribinama

Renardova djevojka privukla je pažnju javnosti nakon što su se na društvenim mrežama pojavile snimke na kojima se vidi kako se nakon jednog od golova rasplakala, a utješile su je članice njezine obitelji.

Vivianin pokojni suprug, Bruno Metsu, 2013. je preminuo od raka, a razlog njezine emotivnosti leži u činjenici kako je Metsu doživio slično što i Renard, kad je prije 20 godina kao izbornik Senegala doveo svoju momčad do pobjede nad tadašnjim svjetskim prvakom, Francuskom.

Velika ljubav

Njihova ljubav bila je velika, tolika da je Metsu zbog svoje voljene prešao na islam. Nakon njegove smrti, Viviane se zbližila s Renardom, a strani mediji raspisali su se da se par planira i vjenčati.

 

Napad na kćer

Oboje iz prvih brakova imaju po troje djece. Viviane s pokojnim suprugom ima Enza, Noaha i Maevu, a Herve ima Candide, Audrey te Kevina.

Za Renardovu kćer Candide veže se i jedna ružna priča, još iz vremena dok je njezin otac bio trener Maroka. Na jednoj od utakmica, dok je čekala oca ispred svlačionice, doživjela je žestoke napade od strane lokalnih navijača, a zaštitari su je udarili palicama.

Candide su morali iznijeti van, a stravičan prizor Renardu je natjerao suze na oči. Inače, 25-godišnja Candide je vrlo popularna u Francuskoj, a pojavila se i u nekoliko reality showova.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.