Tip upoznao curu u baru, ona mu zadala nemoguću zagonetku da dobije njezin broj

Foto/Screenshot: Twitter/Youtube

NAKON što je muškarac upoznao ženu svojih snova ona mu je dala nemoguć zadatak da otkrije njezin broj telefona.

Twitter profil HenpeckedHal podijelio je sliku zaslona koju mu je poslao njegov 22-godišnji rođak nakon što je upoznao savršenu djevojku u baru. Fotografija prikazuje razmjenu poruka, a rođak mu piše da je "upoznao svoju srodnu dušu".

"Čovječe! Jesi li dobio njezin broj", pita HenpeckedHal, a tu stvari postaju zanimljive. Rođak otkriva da je dobio "većinu" broja, što je prilično zbunilo HenpeckedHala. "Kako si dobio većinu broja?" pita on, a rođak mu na kraju pošalje sliku salvete na kojoj piše: "Nazovi me! 512-3*1 -2*04. Jackie. Vjeruj mi, vrijedna sam toga."

"Nitko nije vrijedan toga"

Odlučan u namjeri da odgonetne znamenke koje mu nedostaju, rođak je podijelio još jednu fotografiju, ovaj put sa svim mogućim kombinacijama brojeva kojih se mogao sjetiti. Nekoliko je brojeva bilo prekriženo, što bi značilo da nisu točni, a brojni korisnici Twittera reagirali su na njegov problem.

"O, Bože, nisam mogao ni shvatiti kako ovo funkcionira", napisao je jedan korisnik.

"Zašto je pretpostavio da je * zamjenski znak, a ne simbol množenja? Možda je ovo test iz matematike?" našalio se drugi.

"Napravit će 10 pokušaja za 0, zatim još 10 pokušaja za 1 i još 10 pokušaja za 2 dok ne dođe do 9. Ako je moj izračun točan, to znači da će 1000 puta morati nazvati nasumične brojeve kako bi otkrio njezin broj. Osim ako njezin tata nije predsjednik, nitko nije vrijedan toga", kazao je treći.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.