Tijelo stari, ali ljubav ne: Ova dirljiva fotografija vječne ljubavi oduševila je društvene mreže

Foto: Facebook

NA FACEBOOK profilu "Love What Matters" pojavila se dirljiva fotografija i priča koja nas podsjeća koliko jednostavno može biti iskazati nekome ljubav.

Jedan stariji bračni par fotografiran je u trgovini ispred police sa ženskom šminkom, a ponašanje muža prema ženi oduševilo je fotografkinju.

"Ovaj suprug je pomagao svojoj ženi da odabere šminku koja odgovara njenom tenu. Bila je jako zabrinuta oko pronalaženja prave boje, a on bio od velike pomoći. Imala je 'ženski' trenutak, paničarila je i pokušavala pronaći pravu. On ju je smirio, pomogao joj je pronaći pravu boju i poljubio ju je u čelo. To je bio tako jednostavan način da pokaže koliko je velika njegova ljubav prema njoj. Savršen podsjetnik da naša tijela stare, ali naša ljubav ne mora", stoji u objavi uz fotografiju.

 

"This husband was helping his wife choose a make-up that matched her skin tone. She was so concerned about finding the...

Posted by Love What Matters on 17. veljače 2016

Fotografija je skupila već više od 900 tisuća lajkova, a i inspirirala je i druge da u komentarima podijele svoje dirljive priče o vječnoj ljubavi.
 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.