Tijana Ajfon priznala krivnju za prostituciju, dobila godinu dana zatvora

Foto: Instagram

SRPSKA starleta Tijana Ajfon u cijelosti je priznala krivnju za kazneno djelo za koje je tereti optužnica o organiziranju međunarodne prostitucije. Kako navode iz Tužilaštva Bosne i Hercegovine, a prenose tamošnji mediji, predložena je zatvorska kazna u trajanju od jedne godine.

Optužena je, navodi se, u prisutnosti odvjetnika, u cijelosti sporazumno priznala krivnju za kazneno djelo za koje je tereti optužnica Tužiteljstva BiH. Sukladno sporazumu, za optuženu je predložena kazna zatvora u trajanju od jedne godine. Predložena kazna u skladu je s ulogom i odgovornošću optužene u izvršenju kaznenog djela.

Maksimović je osuđena jer je poticala državljanke Srbije Sofiju G. i Sašu P. da pružaju seksualne usluge za novac. Ona je, kako se navodi u optužnici, djevojke dovela iz Beograda u Bijeljinu, gdje su na privatnoj zabavi pružale seksualne usluge za 500 eura.

Njezin odvjetnik najavio je da će tražiti da zatvorska kazna za njegovu branjenicu bude preinačena u novčanu. Stoga će Tijana Ajfon za slobodu morati platiti gotovo 34 tisuće maraka, odnosno oko 130 tisuća kuna.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.