Teen-zvijezda ucijenila roditelje: Ili dečko u našoj kući, ili se ne vraćam

DISNEYEVA zvijezda Miley Cyrus živi sve samo ne običnim životom 16-godišnjakinje. Naslovna uloga u tinejdžerskoj seriji "Hannah Montana", koju prikazuje Hrvatska televizija, vinula ju je u fokus medija. Njezine golišave fotografije snimljene na jednom pijanom tulumu procurile su na internet i pozirala je u provokativnim pozama Annie Leibovitz za Vanity Fair, zbog čega je umalo ostala bez TV angažmana, za cijenu prve fotografije njezinog poljupca s dečkom raspisan je natječaj među paparazzo agencijama, nedavno je optužena za rasizam, a sad se našla usred obiteljske drame.

Roditelji Miley Cyrus jedva podnose prisutnost 20-godišnjeg modela za donje rublje u svojoj kući

Njezina netrpeljivost prema Azijatima iščitana je iz fotografija na kojima ih sa svojim društvom "podrugljivo gledala". Odmah su se oglasili borci protiv rasizma i zatražili javnu ispriku maloljetne glumice i zaprijetili tužbom od 4 milijarde američkih dolara. Miley se obratila javnosti na svojim službenim stranicama: "Rečeno mi je da su neki ljudi uzrujani zbog fotografija na kojima moji prijatelji i ja radimo grimase. Žao mi je ako su ih pojedinci gledali krivim očima i protumačili pogrešno. Nisam se izrugivala nijednoj etničkoj skupini", napisala je kći pjevača Billyja Raya Cyrusa i, kako pišu američki mediji, zasad izbjegla novčanu prijetnju.

Dok se još posljednji incident nije stišao, Miley je zakomplicirala i svoj ljubavni život i ponovno dospjela na naslovnice. Glumica s glazbenom ambicijom već je nekoliko mjeseci u ljubavnoj vezi s modelom za donje rublje, 20-godišnjim Justinom Gastonom. Prva ljubav, pišu mediji, probudila je veliki bunt prema roditeljima (na slici lijevo) koji i od početka nisu prihvatili dečka svoje mezimice.

Ne sviđa im se što se vezala za starijeg dečka koji se bavi nedoličnim poslom, a obiteljska svađa oko Mileyne veze kulminirala je njezinim učestalim izbivanjima iz kuće dok, pišu mediji, nije ucijenila roditelje: vraća se kući, ako se s njom useljava i njezin četiri godine stariji dečko.

"Otkako se Justin uselio u njihovu kuću, Miley se zapravo još više svađa s roditeljima. Njezini roditelji, tata Billy Ray i majka Tish, mislili su da će se stvari smiriti, ali nisu očekivali da će Justin biti nepristojan i bezobrazan. Oni bi bili najsretniji da ta veza ne postoji. Čak i Mileyni mlađi brat i sestra negoduju novoj situaciji u kući", otkrio je obiteljski prijatelj ne želeći reći o kakvom je neprimjerenom ponašanju zaljubljenog para riječ. No sudeći prema fotografijama iz Los Angelesa, ni Miley Cyrus ni njezinog Justina Gastona to nimalo ne dira. Vikend su proveli na biciklu vozeći se Tolucom do omiljenom restorana gdje su doručkovali. Na upite o problemima s roditeljima mlade zvijezde, nisu imali komentara.

H.M.
Foto: JLP
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.