Tarantino otkrio nevjerojatan detalj o novom filmu i suradnji s Bradom Pittom

Screenshot: YouTube

ZA NEKOLIKO tjedana u kina dolazi nova suradnja Quentina Tarantina i Brada Pitta, film "Once Upon a Time in Hollywood" ("Jednom davno u Hollywoodu"), a poznati redatelj ovih je dana podijelio jedan detalj koji svjedoči o tome da je sa svojim glavnim glumcem i prije razrade ideje bio u potpuno istim razmišljanjima.

Prije nego što je Brad Pitt uopće potpisao ugovor i službeno pristao biti dio projekta, došao je kod Tarantina kako bi porazgovarali o smjeru njegova lika Cliffa Bootha. U svom istraživanju, Pitt je naišao na film "Billy Jack" redatelja Toma Laughlina iz 1971. godine i poželio ga razraditi s Tarantinom.

Pritom, naravno, nije znao da je i Tarantino u svojoj pripremi za film i sastanak s Bradom pogledao isti film i zapisao ga kao inspiraciju.

"Rekao sam mu da imam 35-milimetarsku verziju 'Billyja Jacka' spremnu u projektoru. Nije mogao vjerovati da smo obojica pomislili na Billyja Jacka i Toma Laughlina. Taj film ima uvod, lijepu pričicu koju vam ispriča prije nego što vas sj***, baš kao i Cliff Booth", rekao je Quentin Tarantino podcastu Pure Cinema.

U novom Tarantinovu uratku glavne uloge, osim Brada Pitta, imaju Leonardo DiCaprio i Margot Robbie, a pojavljuje se i čitava plejada poznatih glumaca, poput Ala Pacina, Kurta Russella, Dakote Fanning... Ulogu je odigrao i nedavno preminuli Luke Perry.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.