Viralna snimka: Ovim potezom s hranom Talijanka je izazvala burne reakcije

Screenshot: X

NEKI vole dodati više soli, papra, raznih začina ili pak kečapa kako bi dali dodatni ukus svojim jelima, a što kažete na more? Naime, društvenim mrežama se širi snimka koja je postala viralna, a prikazuje Talijanku Ariel Mendy koja se pohvalila neobičnom pripremom obroka. 

Dok je s prijateljima uživala na barci, Ariel je pripremila nesvakidašnji "morski obrok". Zgrabila je pecivo i umočila ga u more, kratko ga protresla i počela pripremati sendvič. Zatim je uzela mozzarellu, pa umočila i nju u more, pokapala sendvič morskom vodom koja se cijedila iz mozzarelle i slasno zagrizla sir, a potom i sendvič.  

Burne reakcije 

Sudeći prema njezinoj reakciji, ovo joj nije prvi put da je to učinila, a ekipa na internetu počela ju je napadati u komentarima. 

"Zašto je to učinila?", "Ova će posjetiti hitnu za nekoliko dana", "More nije nešto što se uključuje u prehranu", "Zaboravite na mikroorganizme i mikroplastiku, ali mokri kruh?", neki su od komentara.  

Tradicija iz Puglie 

Nakon što je priča postala viralna, talijanski mediji su se raspisali kako je riječ o drevnoj tradiciji iz Puglie te da su ribari umakali hranu u more još prije 50-ak godina. 

No javili su se i oni koji tvrde da je more zagađenije nego što je bilo u prošlom stoljeću, a naglašavaju i kako postoje studije koje objašnjavaju zašto hrana namočena u more može biti štetna. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.