Tajči objavila rijetke fotke s majkom Šteficom: "Ti si najljepši dar svijetu"

Foto: Instagram

Tatjana Matejaš Cameron, poznatija kao Tajči, objavila je nekoliko fotografija s majkom Šteficom koju rijetko pokazuje. Pjevačica je za to imala poseban razlog - Štefica je ovih dana proslavila rođendan.

"Sretan rođendan, majčice! Ti si najljepši dar svijetu, pogotovo mom svijetu. Tvoja životna snaga, radost i ljubav su ono što je sto puta podiglo iz tuge i težine - ne samo mene, nego bezbroj drugih ljudi. Tvoj osmijeh ohrabruje i razveseljuje tolike živote (poznanici i oni koje niti ne poznajem zaustavljaju me da mi kažu kako si uvijek nasmijana)", napisala je Tajči uz objavu.

"Tvoje nesebično davanje - beskrajno iskreno i od srca - je najvredniji poklon svima nama - kojeg ti onda mi uzvraćamo ljubavlju jer te toliko volimo! Uživaj u svom danu i našim osmjesima jer su tu za tebe stalno, a specijalno danas. Čuvaj se i mi ćemo te čuvati da se još puno rođendana budimo zajedno i u smijehu i radosti. Volim te do neba i hvala ti", dodala je. 

Inače, Tajči je s roditeljima Stankom i Šteficom te mlađom sestrom Sanjom odrasla u Velikoj Gorici. Na vrhuncu slave Tajči je otišla u Ameriku. Udala se, osnovala obitelj i posvetila se duhovnoj glazbi.

"Jako je teško ljudima to shvatiti, J.Lo ima sve asistente, ja to nisam imala, nekakvog wellness coacha. Kreativna energija sama po sebi daje život i ispunjava te, ali s druge strane moraš se odmoriti. Ta intenzivnost dođe do granice da čovjek pukne, ja sam bila toliko mlada. Intenzivna slava koja je bila posebna vrsta te popularnosti", ispričala je pjevačica nedavno u HTV-ovoj emisiji Kod nas doma.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.