Tajči proživljava najteže dane: "Muž mi boluje od raka, pomozite nam"

Foto: Facebook

SUPRUG pjevačice Tatjane Cameron Tajči (46) Matthew s kojim ima tri sina, obolio je od raka pluća koji se proširio na druge dijelove tijela. S obzirom na to da Tajči nema stalno zaposlenje i ne dobiva doprinose poslodavca, a Matthew je pokrenuo vlastiti biznis vezan uz marketing, zamolili su za financijsku pomoć.

Naime, Tajčina obitelj je na GoFundMe otvorila stranicu kojom skupljaju donacije, a na njoj su opisali tijek njegove bolesti.

"Dijagnosticirali su mi tip raka pluća od kojeg obolijevaju pušači, bio sam u šoku što takvo što uopće postoji. Ja sam u stadiju 4, što znači da se rak s pluća proširio po tijelu", napisao je Matthew.

Dodao je da mu treba financijska pomoć jer se nada izlječenju novim vrstama terapije. Kemoterapija ne dolazi u obzir, jer su mu liječnici prognozirali da će uz nju živjeti još samo godinu dana.

"Rekli su nam da nam treba novac koji će pokrivati barem tri mjeseca u hitnom slučaju, a to imamo. Imam i životno osiguranje, no problem će nastati kad postanem teret u posljednjim mjesecima života", napisao je.

Ne traži od ljudi donacije, već ih moli da angažiraju njegovu promocijsku tvrtku Stormlight Pictures ili njegovu "nevjerojatno talentiranu suprugu" koja pjeva na eventima i crkvenim događanjima.

"Život sam proveo pomažući drugima da ostvare snove i planove jer obožavam ljude, predivni su. Ako možete, odvojite minutu i pomolite se za mene, šaljite mi pozitivnu energiju ili mi pomozite s nekoliko dolara kako biste mi olakšali financijski pritisak", zaključio je.

"Hvala svima na molitvama i energiji koju nam šaljete i hrani koju donosite. Ovo je najteža objava koju sam ikada podijelila, teško je vjerovati da je ova stranica o nama", napisala je Tajči.

U pomoć njenoj obitelji priskočila je i Ljiljana Nikolovska koja moli ljude da pomognu njenoj kolegici. 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.