Swedish House Mafia dočekala zoru u Papayi, Nina Morić se zabavljala u društvu prijateljica

NAJTRAŽENIJA svjetska dance atrakcija SWEDISH HOUSE MAFIA ponovno se potrudila da upravo njezin nastup bude proglašen za najbolji party ljeta 2010. Eksplozija euforije u peterosatnom nastupu ostavila je bez daha pet tisuća gostiju te njih još dvije tisuće na samoj plaži koji nisu uspjeli ući u sam klub. U ritmu magičnog trija Axwella, Stevea Angela i Sebastiana Ingrossa, u izabranom društvu VIP dijela kluba plesala je i Nina Morić kojoj je PAPAYA postala nezaobilazna destinacija ljeti.

Najbolju zabavu sinoć u Papayi okusili su Rene Bitorajac i Luka Vidović, a da je pjesma "ONE" koju je Swedish House Mafia snimila s američkom hip-hop zvijezdom i producentom Pharellom apsolutni ljetni hit, pokazala je publika već na njene prve taktove. U publici su se isticale švedske zastave i Šveđani koji su prevalili tisuće kilometara kako bi podržali svoje idole.

Swedish House Mafia uz pomoć navijačkih rekvizita, truba i konfeta kao na najvećim svjetskim nogometnim ceremonijama, svojim navijačima pružila je nevjerojatnih pet sati euforije, plesa i smijeha. Izmjenjujući se za DJ pultom, švedski je trojac energiju partyja podizao iz minute u minutu, da bi vrhunac bio s prvim svitanjem sunca iznad Papaye. Identična plava boja mora i neba i krajolik plaže Zrće očarali su i brojne novinarske ekipe pristigle iz cijele Europe. Na novu utakmicu s popularnim Šveđanima Papaya će morati pričekati do iduće godine.

Trodnevni Festival u PAPAYI se nastavlja već večeras nastupom PAPAYA rezident DJ- a, dok nas u petak na After beach partyju očekuje Arno Cost, a večer će pripasti trance legendama Above & Beyonde.

13. kolovoza / ARNO COST / AFTER BEACH PARTY

Jedan je od najmlađih, ali i najtalentiranijih francuskih producenata i DJ-a koji je u vrlo kratko vrijeme zasjeo na sve vrhove svjetskih top-lista. Njegova produkcija oduševila je mnoge poznate i već eminentne svjetske producente, a sam ARNO COST kaže da je oduvijek bio fasciniran glazbom. Stoga ne čudi što je već sa 23 godine (23. rođendan je proslavio u klubu Papaya prošlo ljeto pred 4500 gostiju!) postao simbol najvećih klupskih, ali i festivalskih manifestacija diljem svijeta. Njegov talent su prepoznali velikani dance scene, a njegov hit "Magenta" podržali su već tada iskusni kolege i legende poput Petea Tonga, Sebastiana Ingrossa, Toma Novya i dr. Popis osoba koje danas traže glazbeni pečat ovog mladog producenta iznimno je velik, a spomenom imena David Guetta kojemu je Arno Cost u 2008. godini napravio par remiksova za njegov album dovoljno govori o njegovom iznimnom potencijalu.

13. kolovoza – ABOVE & BEYOND

Nema potrebe previše opisivati značaj niti reći nešto novo što već nisu napravili u svojoj karijeri. Vlasnici su jedne od najcjenjenijih te utjecajnijih diskografskih kuća u svijetu. Above & Beyond također će po prvi put nastupati u Hrvatskoj, u klubu Papaya na zadnjem danu Godskitchen festivala. Njihovoj popularnosti i prilagodljivosti u prilog idu nastupi na tajnim zabavama za svega 200 ljudi u Japanu, preko spektakularnih nastupa na plažama Brazila za preko milijun ljudi. Brazil će zamijeniti plažom Zrće na zadnjem danu festivala u petak, 13. kolovoza. Uvod u nastup Above & Beyond odsvirat će jedan od najcjenjenijih DJ-a među trance publikom, repsektiran kao producent, ali i kao DJ - Andy Moore!

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.