Sve spremno za prvu polufinalnu večer Eurosonga: Srbija vjerojatno u finalu, BiH stoji loše

U OSLO Telenor Areni sve je spremno za prvu polufinalnu večer ovogodišnjeg Eurosonga tijekom koje se za 10 mjesta u finalu natječe 17 država. O njihovoj sudbini u jednakom omjeru odlučuju europska publika te žiri sastavljen od pet zemalja koje već jesu u finalu - "Velike četvorke" (Velika Britanija, Francuska, Njemačka i Španjolska) te zemlje domaćina - ove godine Norveška.

Večeras će, redom, nastupiti: Moldavija, Rusija, Estonija, Slovačka, Finska, Latvija, Srbija, Bosna i Hercegovina, Poljska, Belgija, Malta, Albanija, Grčka, Portugal, Makedonija, Bjelorusija i Island. Od spomenutih zemalja na kladionicama najbolje stoja Belgija i Grčka, a ni jedna od zemalja s popisa ne slovi kao favorit ovogodišnjeg Eurosonga. Očekuje se da će se uz Belgiju i Grčku u finale plasirati i Slovačka, Srbija, Albanija, Moldavija te Malta, dok Bosna i Hercegovina te Makedonija prilično loše stoje na kladionicama.

Hrvatske predstavnice, grupa Feminnem, nastupaju tek u drugoj polufinalnoj večeri koja će se održati u četvrtak pa djevojke, nakon što su odlično odradile probe i oduševile sve prisutne, lagano odrađuju posljednje pripreme za predstavljanje pred Europom.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.