Supruga zvijezde Igre prijestolja rodila mrtvorođenče: "Riječi ne mogu opisati bol"

Foto: Instagram

Thor Bjornsson, glumac najpoznatiji po ulozi Gregora "Planine" Cleganea u Igri prijestolja, podijelio je tužnu vijest da su on i njegova supruga dobili mrtvorođenče. Bjornsson je objavio vijest na Instagramu, nakon poroda bebe 8. studenoga. Glumac, koji već ima jedno dijete sa suprugom Kelsey Henson, napisao je da su roditelji odlučili kćeri nazvati Grace Morgan Hafthorsdottir te da je na svijet došla u 21. tjednu.

"S velikom tugom objavljujemo rođenje naše kćeri", napisao je Bjornsson u objavi na Instagramu, koja je sadržavala sliku njega i supruge u bolnici. "Nakon primjetnog smanjenja pokreta otkrili smo da joj je srce prestalo kucati. Riječi ne mogu opisati našu bol zbog ovog gubitka ili našu sreću što smo mogli provesti vrijeme s našom kćeri", dodao je.

Bjornsson je rekao da je Grace "apsolutno lijepa", opisujući njezine "plave trepavice i obrve i mali osmijeh za mamu i tatu". "Ljubav koju osjećamo prema njoj je ogromna. Tuga koju osjećamo bit će s nama zauvijek, ali i ljubav", nastavio je glumac.

"Sve naše nade i snovi o njoj su nam oduzeti, ali znam da ću opet biti s njom. Njezin duh živi kroz nas i njezinu braću i sestre. Molimo vas da poštujete našu privatnost u ovom trenutku dok žalimo zbog ovog nepodnošljivog gubitka. Hvala svima na lijepim riječima i podršci", dodao je u objavi.

Osim trogodišnjeg sina Stormura, kojeg dijeli s Henson, Björnsson je i otac kćeri po imenu Theresa Líf, koju je dobio s bivšom djevojkom Thelmom Björk Steimann. Björnsson i Henson vjenčali su se u listopadu 2018. na Islandu. Nakon vjenčanja, Björnsson je podijelio sliku sebe i svoje nove partnerice i napisao: "S velikim zadovoljstvom sada Kelsey Morgan Henson mogu zvati svojom ženom!"

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.