Steve Carell potvrdio da odlazi iz serije "The Office"

STEVE CARELL potvrdio je da odlazi iz serije "The Office" sljedeće godine kada mu istekne ugovor. Glumac kojeg mnogi smatraju jednim od najboljih televizijskih komičara izjavio je da se nije šalio kada je MMC-ju najavio svoj odlazak. Smatralo se da time Steve samo želi izvući više novca u pregovorima oko novog ugovora, ali sada je sigurno da "The Office" gubi glavnog junaka.

"Jednostavno mislim da je vrijeme. Želim ispuniti ugovor do kraja. Kad sam prvi put potpisivao, imao sam ugovor za sedam sezona i nadolazeća godina mi je sedma. Samo sam mislio kako je vrijeme da moj lik ode", kaže Carell. On smatra da se serija može nastaviti bez Michaela Scotta, lika koji ga je proslavio i kojim je portretirao tipičnog šefa u suvremenom kapitalizmu koji nema obitelj pa odnosom s podređenima pokušava nadomjestiti tu prazninu.

"Serija je sjajna i ekipa je jaka, pisci su odlični i samo jedan dio te ekipe odlazi", tvrdi on. "Uveli su toliko novih likova i sjajnih priča, tako da ne sumnjam u to da će se serija nastaviti snažno kao i prije", kaže Carell. On očekuje da će "ponude za snimanje filmova presušiti u sljedećih pet godina", a on će tada "volontirati u školi koju mu pohađaju djeca".

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.