Srpski mediji pišu da je u Poreču opljačkana folk pjevačica: "Sve su joj uzeli"

Foto: Instagram

SRPSKI mediji pišu da je tamošnja pjevačica i reality zvijezda Kristina Kija Kockar opljačkana tijekom ljetovanja u Poreču.

"Hrvati opljačkali Kristinu Kiju Kockar: Uzeli su joj sve!" jedan je od bombastičnih naslova u srpskim medijima o incidentu koji se, prema pisanju Srba, dogodio u Istri. Pjevačici je, pišu, otuđeno 1500 eura te kreditne kartice, a slučaj je prijavljen policiji. 

"Kija je očajna jer je usred Hrvatske ostala bez prebijene pare, pa se morala ranije vratiti u Beograd. Sve se odigralo u jednom restoranu, kamo je otišla s prijateljicom na večeru. U jednom momentu joj je zazvonio telefon pa je izašla kako bi na miru razgovarala, a njena prijateljica je tada otišla do WC-a", ispričao je izvor za srpski Alo.

"Kada su se vratile za stol, nastavile su pričati još pola sata ne sluteći da su pokradene. Kija je shvatila da joj nema torbe tek kada je trebalo platiti račun - uhvatila se za naslon stolice, ali torbe nije bilo i odmah je nastala opća frka. Kija se uspaničarila i mahnito gledala ima li netko njenu torbu, međutim, počinitelj nije bio na vidiku. Očigledno je lopov motrio Kiju i iskoristio trenutak njene nepažnje. Kockareva je bila očajna jer je u toj torbi sav novac koji je ponijela na ljetovanje", tvrdi izvor.

Slučaj je te večeri odmah prijavila policiji te se sljedećeg jutra zaputila u Beograd.

"Ne pitajte me ništa! Upravo sam u banci, vadim nove kartice. Stvarno nemam vremena pričati, u gužvi sam", bio je njen komentar na sve kad su je nazvali iz srpskog tabloida.

Inače, Kija Kockar popularna je postala nakon sudjelovanja u bizarnom srpskom reality showu Zadruga u kojem je pobijedila te zatim započela glazbenu karijeru.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.