Srpska veleposlanica iznenadila stajlingom, kod Milanovića došla u leopard uzorku

Foto: Ured predsjednika

JELENA Milić, nova srpska veleposlanica u Republici Hrvatskoj, sastala se sa Zoranom Milanovićem. Osam mjeseci nakon imenovanja dugogodišnja aktivistica civilnog društva i donedavna direktorica Centra za euroatlantske studije, predala je na Pantovčaku vjerodajnice hrvatskom predsjedniku Zoranu Milanoviću.

Međutim, izgleda da je u centru pažnje završio njezin stajling.

Milić je kod Milanovića stigla u stajlingu koji i nije uobičajen za ovakve prilike. Srpska veleposlanica odjenula je košulju leopard uzorka, uske bijele hlače s naglašenim remenom, a nije štedjela ni prilikom šminkanja. Fotografija predsjednika Milanovića i Jelene Milić završila je na Twitteru gdje se prilično okrutno komentira njezin stajling za susret s predsjednikom.

Tko je Jelena Milić?

Srpska veleposlanica je dugogodišnja aktivistica civilnog društva i donedavna direktorica Centra za euroatlantske studije (CEAS). 

Milić je rođena 1965. godine, diplomirala je inženjerski menadžment, a od devedesetih godina prošlog stoljeća angažirana je u brojnim projektima i programima nevladinog sektora. Od travnja 1997. do veljače 1999. radila je na projektu povratka izbjeglih Srba u Hrvatsku Hoću kući Helsinškog odbora za ljudska prava u Srbiji.

Prema dostupnim podacima, tijekom njezina angažmana u Knin i okolna sela organizirano je vraćena prva veća skupina izbjeglica i pokrenuti su prvi sudski sporovi pred hrvatskim pravosuđem za povrat imovine.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.