Srpkinja isplanirala savršenu svadbu, a onda joj se dogodila najgora noćna mora svake mladenke

Foto: Instagram

SVAKA mladenka zna koliko je važno da na njen veliki dan sve bude kako je zamišljeno. Milena, koja je svoju priču podijelila sa srpskim Telegrafom, uložila je mnogo vremena i novca kako bi sve prošlo savršeno, ali, nažalost, nije joj se ostvarila želja.

Budući da je sa svojim zaručnikom u vezi od prve godine fakulteta vjenčanje su planirali detaljno.

"Znala sam da će to biti najbolja svadba ikada. Sve je bilo isplanirano do najsitnijeg detalja. Vjenčanicu sam naručila iz Francuske, veo iz Milana, cipele iz New Yorka, a nakit iz Dubaija. Čekala sam dan kad ću biti princeza", podijelila je Milena svoje planove.

Njen se zaručnik nije previše upletao, kaže. Bilo mu je važno da se nakon duge veze napokon vjenčaju, a svojoj je dragoj prepustio organizaciju.

"Tortu smo naručili u najuglednijoj beogradskoj slastičarnici i platili je kao suho zlato, ali nisam žalila. Željela sam imati najbolju tortu u gradu", trudila se sve dogovoriti sretna mladenka.

Na dan svadbe sve je išlo kao po loju sve dok nije na red došla torta.

"Na kraju pjesme krenuli smo rezati našu lijepu tortu. Odrezali smo standardni komadić, dao je on meni zalogaj, pa ja njemu... A onda sam shvatila da naša prelijepa svadbena torta ima čudan okus. Nešto mi se počelo razlijevati po ustima", opisuje Milena kako je shvatila da nešto nije u redu.

Jedva je dočekala da ih prestanu slikati i otrčala u toalet da vidi što joj je to završilo u ustima.

Kad je izbacila zalogaj iz usta imala je što i vidjeti. U torti je bio ogroman žohar koji je ispustio svoje sokove ravno u njena usta.

"Zujalo mi je u ušima, odzvanjalo. Trebao mi je desetak minuta da dođem k sebi", podijelila je nesretna mladenka.

Ipak, odlučila je da nikad ne otkrije što se dogodilo jer nije htjela da njena savršena svadba na kraju svega bude upamćena po- žoharu.  

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.