Srnina supruga odlazi s hrvatskog portala koji je pokrenula: Nakon osam godina...

Foto: Instagram

MIRELA FORIĆ, poduzetnica i supruga nogometaša Darija Srne, objavila je da nakon osam godina napušta portal Buro 24/7.

"Dragi prijatelji, kolege i svi čitatelji koji ste od samog početka pratili uspjeh hrvatskog BURO-a, nakon uspješnih 8 godina kormilarenja nad projektom koji je po mom skromnom mišljenju itekako obilježio domaću lifestyle scenu odlučila sam se posvetiti novim poslovnim projektima. Htjela bih iskoristi ovu priliku te zahvaliti svima onima koji su na bilo koji način doprinijeli našem uspjehu! Ono što me izuzetno veseli jest činjenica da hrvatski BURO ostaje u sigurnim rukama tima koji je već dio naše obitelji, i činit će najveću lifestyle platformu u regiji BURO Adria, koja će uključivati hrvatsku i srpsku verziju portala. Ovim putem želim zaželjeti svu sreću i daljnji uspjeh Miroslavi, Nenadu i Milanu!" napisala je Mirela.

"Ponosan sam na tebe", poručio joj je u komentarima suprug Darijo.

Ona je osam godina bila vlasnica hrvatske licence portala koji je pokrenula popularna ruska modna blogerica Miroslava Duma.

Mirela je hrvatsku inačicu portala osnovala 2012. godine u suradnji s Ivom Radić, tad Balaban, no nakon dvije godine Balaban je napustila kompaniju te osnovala svoj portal.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.