"Srami se, bahato derište": Britanci mrze Jennifer Lawrence zbog odgovora 71-godišnjoj voditeljici

Screenshot: BBC

ZBOG jedne rečenice upućene 71-godišnjoj voditeljici dodjele nagrada BAFTA Joanni Lumley, glumica Jennifer Lawrence postala je veoma omražena.

Naime, dok je najavljivala Jennifer Lawrence, legendarna voditeljica kojoj je ovo prvi put da je vodila "britanske Oscare" rekla je: "Tko može bolje započeti večer od najvruće glumice na planetu, divne Jennifer Lawrence, koju ćete uskoro moći gledati u filmu Red Sparrow!"

Jennifer, koja je čitala nominirane za kategoriju Outstanding British Film, neimpresionirano joj je kratko odgovorila: "To je bilo malo previše, ali hvala, Joanna."

Njezin odgovor mnogi su tviteraši protumačili kao bahat te su joj poručili da je - razmaženo derište.

"Srami se, razmaženo derište", "Ona je nacionalno blago, a što si ti?", "Dok ona navrši 71 godinu, više je se nitko neće ni sjećati, bez obzira na to koliko bezobrazna bila", "Joannina najava je bila divna i nimalo 'previše'. Poštuj starije, curice", "Što ona misli tko je ona? Umišljena krava", "Jennifer Lawrence više nije dobrodošla u Ujedinjeno Kraljevstvo", "Ona nije uopće mislila u stilu najseksi, već najvruća kao najtraženija", bili su nemilosrdni tviteraši.

Ipak, bilo je i onih koji su vidjeli i drugu stranu. "Njezina reakcija je bila skromna i pristojna. Kako to može biti nepristojno?" zaključili su neki.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.