Splitski radijski voditelj o neugodnim iskustvima s hrvatskih cesta: "Strah me"

Foto: Instagram

POPULARNI splitski radijski voditelj i nekadašnje zaštitno lice Radio Dalmacije Joško Bonaći osvrnuo se na svom Facebook profilu na stanje na hrvatskim prometnicama te je opisao neugodna iskustva koja svakodnevno doživi na relaciji Split - Šibenik, kuda vozi kako bi stigao na svoje radno mjesto na šibenskom radiju.

"Prometne nesreće u zadnje vrijeme na našim cestama me uopće ne čude! Kao što znate, svaki dan sam na Dalmatini St-Ši-St pa vam iz prve ruke mogu reći da me zapravo strah jer ono što svaki dan vidim, to je van svake pameti", započeo je.

Prometne nesriće u zadnje vrime na našim cestama me uopće ne čude! Ka šta znate, svaki dan san na Dalmatini St-Ši-St pa...

Objavljuje Joško BonaćiSubota, 7. kolovoza 2021.

"I strani i domaći vozači ponašaju se kao da su formule, a ja se osjećan kao u nekoj videoigri u kojoj pokušavan izbjeći potencijalnu, reći ću ovo naglas, smrt! Moja prosječna brzina je 130 do max. 140 km/h, preko toga me strah."

"Čim vidim, mahom 'Bavarce' koji mi blendaju da se maknem, pitam se hoću li ih nekoliko kilometara isprid sebe vidjeti na krovu? Da kojim slučajem imam odobrenje policije snimiti sve te 'tukce utrkaljce' na autocesti, još do kraja godine samo od naplaćenih kazni, Hrvatska bi isplatila cijeli dug . . . i još bi ostalo meni za honorar."

"Plaćam svakodnevno visoku cijenu rizika, rizika života, samo zato što je neodgovornih previše na cesti. Vaš drumski ratnik", zaključio je.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.