Sophie ponovno gola: Zadnji put sam od uzbuđenja slomila vibrator!

SOPHIE ANDERTON je sudjelovanjem "prenaglašenom golotinjom" u reklami "Girl in the grass" uspjela ono što mnogima nije uspjelo - podijeliti Englesku napola. Ona zapravo po ničemu nije posebna osim po volji i želji da je stalno negdje gola, bilo na cesti, naslovnici, reklami, u krevetu, birajte. Svoje pretjerivanje s kokainom već godinama opravdava teškom prometnom nesrećom koja ju je zadesila u djetinjstvu. Isto tako, svih 18 plastičnih operacija pokušava prišiti istoj nesreći. Navodno su je u dobi od 11 godina nakon silnih operacija zbog nesreće drogirali morfijem, pa se kasnije našla za shodno početi drobiti velikim količinama bijelog praha.

"Bez alkohola prije seksa molim"

Zadnju naslovnicu snimila je za magazin Zoo. Nakon dugo vremena nekoga je pored golih sisuljaka zanimalo što dotična Sophie misli, ako uopće nešto misli. Naravno, to nisu bila pitanja iz zemljopisa i svjetske ekonomije, već o seksu. Na pitanje ima li što za savjetovati djevojkama o ponašanju u krevetu, Sophie je rekla: "Nemojte piti alkohol prije seksa i nemoj muškarcu govoriti prljave riječi jer oni to ne shvaćaju na taj način kako bismo mi to željele".

"Najluđi seks sam imala prije par godina na Karibima kad smo jedan muškarac i ja iznajmili tamošnji otok. Neću vam otkriti s kime sam bila, ali svakodnevno smo uživali u kamenicama i jagodama, nakon čega bi redovito uslijedio seks. Moram vam priznati kako su mi to bili dani najboljih afrodizijaka u životu", rekla je gola Sophie koja nema želju probati seks sa ženom, kao niti u troje. 

Polomljeni vibrator

Porniće kod kuće nema jer "to voli uživo". Trenutačno nije u vezi, iako voli gledati zgodne muškarce. "Promatram, ali ne tražim, ako me kužite", nadodala je. S obzirom da je slobodna, priznala je ako se svakodnevno koristi ženskim seksualnim pomagalima: "Neizbježno je! Poludjela bih da nije tako, pa sam posljednji vibrator od uzbuđenja čak slomila". Navodno je na internetu procurio njezin kućni porno uradak, kojeg kako je rekla ni ona sama nije vidjela, ali ono čega se boji jest što ako ju je netko snimao dok nije znala. Rekla je da kokain danas više ne konzumira, kako uživa u zdravom životu bez muškarca, a slobodno vrijeme provodi u društvu najboljih prijateljica.

"Mislim da se ne moram objašnjavati po pitanju kokaina, zar ne? Sve najluđe stvari koje sam u životu radila išle su samo meni na štetu. Nikad nisam povrijedila nekog drugog, pogotovo ne svojim ponašanjem. Nikad nisam razorila nečiji brak ni vezu, te nikad nisam išla u troje. To što sam bila ovisnica o kokainu nije nešto čime se hvalim", za kraj je rekla Sophie koja je sebe ovako opisala: "Ja sam lojalna, mazna i ekscentrična!"

L.V.
Foto: Zoo

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.