Snimka koja je prestravila svijet: Morski lav zgrabio curicu i povukao je u vodu

Screenshot: YouTube

MORSKI lavovi na glasu su kao simpatična bića, no oni su opasni poput svih divljih životinja. Dokaz tome je i snimka nastala u Richmondu u Kanadi, na kojoj se vidi kako morski lav s lakoćom poteže djevojčicu u vodu.

Nesretna curica sjela je preblizu vode, a iako se čini da je životinja samo znatiželjna, ona u jednom lakom potezu povlači curicu i vuče je ispod vode. Teže posljedice napada spriječio je hrabri muškarac koji je istog trena skočio u vodu i izvukao djevojčicu.

Video je snimio Michael Fujiwara iz Vancouvera.

"Sjedio sam na molu kad je morski lav izvirio ispred mene. Izvukao sam mobitel i počeo ga snimati. Privukao je veliku pozornost posjetitelja parka, uključujući i onu djevojčice. Ona i obitelj su ga počeli hraniti kruhom ili nečime, a zbog toga se valjda životinja opustila i pretjerala", rekao je za Vancouver Sun.

Morski lavovi su veoma inteligentne životinje i smatra ih se prilično pitomima. Zabilježeno je nekoliko slučajeva njihovih napada na ljude, iako nije utvrđeno da je ovaj sa snimke zaista želio ozlijediti djevojčicu. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.