Snaha Dule Savića seksističkom izjavom o odgoju kćeri zgrozila Balkan

Foto: Instagram

GLUMICA Mirka Vasiljević koja sa sinom slavnog nogometaša Dule Savića, Vujadinom Savićem ima troje djece, u televizijskoj emisiji Premijera otkrila je kakve savjete daje svojoj kćeri i zgrozila mnoge. 

"Da mora znati da je žensko, a to podrazumijeva da mora zašutjeti kad treba jer mi trebamo mudro naučiti da šutimo, onda brak može opstati, da dobijete što god hoćete. Da bude dama, da se ne ponaša onako kako dami ne priliči. Da bude pravična i sretna", ispričala je Mirka. 

*Index koristi third party aplikacije za realizaciju anketa, kako bi smanjili mogućnost manipulacije anketom od strane korisnika, ali i potpuno odagnali mogućnost Indexovih manipulacija rezultatima. Svejedno, online ankete ne mogu se smatrati znanstveno utemeljenima, niti vjerodostojno predstavljaju većinu hrvatske populacije. Index, naime, relativno rijetko posjećuju potpuni idioti, koji pak u ukupnoj hrvatskoj populaciji imaju značajan udio.

Dodala je i što smatra najbitnijim da bi veza uspjela. 

"Ja mislim da kompromisa mora biti konstantno, svaki dan. U raznim situacijama neko mora popustiti, sačekati, pričekati. Dok su god to neki problemi koji ne ugrožavaju obitelj, to su smiješni problemi. Ako dođe do drugih problema, morate se zatvoriti u četiri zida i to riješiti", prenosi njenu izjavu Kurir

Iako je na društvenim mrežama dobila uglavnom negativne reakcije, njena je svekrva stala na Mirkinu stranu. 

"Dok je u našoj Srbiji ovakvih mladih žena, supruga, majki, kćerki - ima nade", poručila je uz snahinu fotografiju. 

Javio se i Dule Savić koji je također za snahu imao samo riječi hvale. 

"Ja samo mogu da kažem da Mirka bolje zna od mene kako treba sa kćerkom, jer sam ja odgajao sina", zaključio je on. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.